Cambridge is kockába öltözött

Az Angliában élő magyar hallgatók és oktatók is üzentek a hazaiaknak.

Forrás: Sztanka Tóth Tamás/Facebook

"Véleményünk szerint nagyon fontos kiállni a saját tanáraink mellett, akik nélkül nem tanulhatnánk itt, a világ egyik legjobb egyetemén. Eljöttünk otthonról, de sokan szeretnénk hazamenni, visszaadni tudásunkat."

hirdetés
hirdetés

- írják a Cambridge-i Egyetem hallgatói és oktatói Facebook posztjukban, akik szolidaritást vállaltak a magyar közoktatás állapota miatt tiltakozókkal.

Meglátásuk szerint a jó közoktatás alapját a stabil közegben dolgozó és megbecsült tanárokkal lehet megteremteni. akik segítik kibontakoztatni a diákjaik tehetségét egy ösztönző környezetben - írja a hvg.hu. Azonban úgy látják, hogy a jó közeg nem valósult meg, a központosítás nem hozta a várt eredményt, ezért belátásra kérik a kormányt, hogy vegyék komolyan a tanárok aggályait, mert a mostani döntések a 21. századi Magyarország sikereit fogják meghatározni.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X