Meglepetésre készülnek a tiltakozó tanárok

1

Nem fél, hogy eltávolítják posztjáról, és újabb meglepetéseket ígér a tiltakozások egyik vezéralakja, Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója.

Forrás: Túry Gergely

„Tudtam, hogy lesz, lélekben készültem erre, de nincs félnivalóm” – ezt mondta Pukli a portálnak arról, hogy a Klik és egyes lapok is „rászálltak”.

hirdetés
hirdetés

Mint tudjátok, a Klik kérésekkel bombázta a tüntetések miatt, egyes lapokban pedig megjelent, hogy 2007-it tagja volt az MSZP-nek. Az igazgató egy ügyvédi irodát is megbízott, hogy védje a támadásokkal szemben.

Szerinte azért hívták a kerekasztalhoz Madarász Pétert, a miskolci Herman igazgatóját, mert tudták, hogy a tiltakozás igazi vezéralakja az iskola tanára, Pilz Olivér. Szerinte úgy gondolták, Madarásszal könnyebben megegyeznek majd.

Azt is elárulta, hogy olyan szakmai munkát végeztek a Telekiben az elmúlt években, hogy nem kell félnie az eltávolítástól.

Attól sem tart, hogy kifulladnak a tiltakozások. Szerinte a kormány arra játszik, hogy elvész a lelkesedés, de „még rengeteg meglepetés van a tarsolyukban”.

A teljes cikket itt olvashatjátok. A tiltakozások legfrissebb híreit pedig itt.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (1)

Sólyom Judit

Tudatos volt a PUKLI helyett PUKIT írni?! Nem rossz!:)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X