Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Újabb brutális videó: lányok verték össze iskolatársukat, mert árva

Most Oroszországból látott napvilágot egy videó, ahol kollégista lányok verik össze az egyik társukat, mert árva és azt hiszik, ők terjesztik a tetveket.

Forrás: pixabay.com

Egy újabb brutális videó került nyilvánosságra, most azonban nem az Egyesült Államokból, hanem Oroszországból. A felvételen egy 16 éves diáklányt bántalmaznak az iskolatársai, akik azzal gyanúsítják a lányt, hogy tetveket terjeszt az iskolában.

hirdetés
hirdetés

Akik rugdosni kezdték társukat, Oksana Krasnovát, a verés előtt megpróbálták levágni a lány haját. Azt mondták, biztos tetves, mivel árva és állami gondozottak otthonában élt. A fejét is megpróbálták belenyomni a wc-be.

A videó kikerült a Youtube-ra, ezután kezdődött vizsgálat az Uljanovszk melletti iskolában. A tetteseket letartóztatták, Oksana Krasnovát pedig pszichológusok kezelik.

Állítólag a kollégium felügyelőjét a videó után azonnal kirúgták, az iskola igazgatója pedig felajánlotta a 16 éves lánynak, lakjon nála, mert megérti, ha ezek után nem akar visszamenni a kollégiumba. Az orvosok egyébként megállapították, hogy Oksana egyáltalán nem volt tetves és semmilyen fertőző betegsége sem volt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X