Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Okosan megoldotta a 6 éves kislány a büntetését

Úgy tűnik, még mindig több helyen úgy büntetik meg a gyerekeket, hogy százszor leíratnak velük valamit. Ezt oldotta meg okosan egy hatéves lány.

A hatéves Isabella Collier azt a büntetést kapta a tanárnőjétől, hogy többször le kellett írnia egymás alá, hogy "jobb döntéseket fogok hozni". Ezt a módszert a magyar tanárok is szeretik alkalmazni, erről itt olvashattok.

Forrás: imgur.com

hirdetés
hirdetés

A kislány elég hamar elunta a feladatot és egyszerűsített a megoldásán. Az imguron azonnal vírusként kezdett terjedni a kép, most már több mint 2,3 millió olvasónál tart. Többen meg is jegyezték: "ne keményen dolgozz, hanem ésszel".

A kislány egyébként állítólag bevallotta, úgyse értette, mi az a jobb döntés és egyébként se írta szívből a feladatot, ezért oldotta meg így.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X