Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megdöbbentő videó terjed a YouTube-on - már több mint 3 millióan látták

Több mint háromszázezer dollárt gyűjtöttek egy 68 éves iskolabusz-felügyelőnek netezők. Karen Klein New York állam északi részén dolgozik, az iskolabuszokon utazó diákokra kell vigyáznia, néhány napja azonban a felügyeletére bízott felső tagozatosok sértegetni kezdték, az idős nő kiborulását videóra is vették – adta hírül a Fox News.

hirdetés
hirdetés

Amikor a diákok azt mondták neki, a családtagjai „mind megölték magukat, hogy ne legyen a közelükben”, Klein elsírta magát, egyik fia ugyanis tíz éve öngyilkos lett.

A felvételt több mint 3,5 millióan nézték meg a YouTube-on, a videó nyilvánosságra kerülése után webes gyűjtés kezdődött, az idős nőnek átszámítva majdnem 70 millió forint gyűlt össze.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X