Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megdöbbentő videó terjed a YouTube-on - már több mint 3 millióan látták

Több mint háromszázezer dollárt gyűjtöttek egy 68 éves iskolabusz-felügyelőnek netezők. Karen Klein New York állam északi részén dolgozik, az iskolabuszokon utazó diákokra kell vigyáznia, néhány napja azonban a felügyeletére bízott felső tagozatosok sértegetni kezdték, az idős nő kiborulását videóra is vették – adta hírül a Fox News.

hirdetés

Amikor a diákok azt mondták neki, a családtagjai „mind megölték magukat, hogy ne legyen a közelükben”, Klein elsírta magát, egyik fia ugyanis tíz éve öngyilkos lett.

A felvételt több mint 3,5 millióan nézték meg a YouTube-on, a videó nyilvánosságra kerülése után webes gyűjtés kezdődött, az idős nőnek átszámítva majdnem 70 millió forint gyűlt össze.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X