szerző:
Eduline

Ezzel az izgalmas kérdéssel kellett megbirkózniuk az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai kar hallgatóinak.

Kis Grófo mulatós zenében elfoglalt helyére sokan pályáznak, de egy darabig még biztosan nem szorítják ki onnan, koncertjeinek megszervezésére még sokáig szükség lesz a jó menedzserekre, ezért a vizsgafeladatban is ez szerepel - írja a 444.hu.

Ha Grófo az addigiakhoz képest még elegánsabban öltözne fel a rajos < olaszos < dzsigolós < guccsis szigorú rendezési reláció szerint (ha most például olaszos az öltözéke, akkor csak dzsigolós vagy guccsis lehet).

Ezért az Óbudai Egyetem unalmas, elvont ZH-kérdések helyett inkább azt kérte a Neumann János Informatikai Karának hallgatóitól a vizsgán, dolgozzák fel és menedzseljék Kis Grófo koncertjeit.

null

null

Furcsa automaták bukkannak fel Budapesten: zseniális ötletet valósítanak meg

Kortárs és klasszikus irodalom vásárolható meg a főváros csomópontjain elhelyezett könyvautomatákból okostelefon méretű zsebkönyv formájában jövő tavasztól. A Sztalker csoport olvasásnépszerűsítő, Vecsei H. Miklós színművész és Grecsó Krisztián író nevével fémjelzett projektjének középpontjában a közösségi közlekedést választók és a fiatalok állnak - olvasható a POKET projekt létrehozóinak közleményében.