szerző:
Eduline

Hétvégi programot szerveznétek, de a fénymásolás/péntek esti buli/albérleti díj elvitte az összes pénzeteket? Összegyűjtöttük azokat a budapesti múzeumokat, ahova a hónap bizonyos napjain ingyen mehettek be, ha 26 évnél fiatalabbak vagytok. Fontos: a kedvezmény csak az állandó kiállításokra vonatkozik.

©

A Magyar Természettudományi Múzeum és a Néprajzi Múzeum állandó kiállításait minden hónap első vasárnapján nézhetitek meg ingyen, míg a Magyar Földrajzi Múzeumba a hónap első hétvégéjén nem kell belépőjegyet venniük azoknak, akik 26 éven aluliak, vagy 18 évnél fiatalabb diákot kísérnek.

A Magyar Nemzeti Galériában, az Iparművészeti Múzeumban, a Szépművészeti Múzeumban,  a Magyar Nemzeti Múzeumban minden harmadik szombaton tartanak ingyenes napot.

A Budapesti Történeti Múzeumba és a Petőfi Irodalmi Múzeumba minden hónap utolsó szombatján mehettek be ingyen, míg a Ludwig Múzeum, a Hadtörténeti Múzeum és a Közlekedési Múzeum a hónap utolsó vasárnapján biztosítja az ingyenes belépést a 26 éven aluliaknak, valamint a 18 évnél fiatalabb diákoknak és legfeljebb két kísérőnek.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből
Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!