szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) országos hallgatói felmérést készít a távoktatásra való átállásról.

Mint fogalmaznak: az elmúlt hetekben aggasztóan felgyorsult a járvány terjedése, melynek lassítása közös felelősségünk.

A 300.000 magyar hallgató a legaktívabb társadalmi csoport a közösségi érintkezések tekintetében, akik a napi egyetemista elfoglaltságaikon túl a települések között is gyakran utaznak - írják.

Azt is hozzátették, hogy a felsőoktatásnak a járványhelyzet ellenére is működnie kell, de a fertőzöttségi adatok alapján, véleményük szerint az intézmények vezetőinek komolyan el kell gondolkodniuk a távoktatásra való átállásról. "Ebben a gondolkodásban közösen kell részt vennünk!"

A kérdőívet a szervezet a Facebook-oldalán tette közzé:

Szerinted jobb lenne átállni távoktatásra ❓ ���� Az elmúlt hetekben aggasztóan felgyorsult a járvány terjedése, melynek...

Közzétette: HÖOK - Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája – 2020. október 31., szombat

A napokban egyébként online petíció is indult az iskolák bezárásáért, amelyet néhány nap alatt már több mint 11 ezren írtak alá.

Romániában megoszlanak a vélemények az iskolabezárásokról

Romániában vitatják, hogy szükséges-e és jogszerű-e bezárni az iskolákat azokon a településeken, ahol a két hét alatt jegyzett új koronavírus-fertőzések száma meghaladja ezer lakosonként a hármat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!