A BME-n már zajlanak az előkészületek a 2019-es OTDK miatt

A BME kapott felkérést a 2019. évi OTDK két szekciójának teljeskörű lebonyolítására, és a nyitó ünnepséget is a Műegyetemen tartják. Az előkészületek már zajlanak.

Forrás: Wikipédia

A szervezés jogát jelképező stafétát 2017 májusában, a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia(OTDK) ünnepségén vette át az intézmény korábbi tudományos és innovációs rektorhelyettese - írja közleményében az egyetem.

hirdetés
hirdetés

A két szekcióra körülbelül 1000-1100 résztvevőt várnak, a versenyeztetés mellett a Műegyetem feladata lesz a szállással és lebonyolítással összefüggő operatív feladatok koordinálása, végrehajtása, valamint a rendezvényre érkezők segítése a szállásfoglalásban, továbbá a közlekedésben.

A nagyszabású előkészítő munkálatok közel két évig tartanak, jelenleg a honlap kialakítása, a szállásfoglalás rendszerének előkészítése, a pontos program összeállítása zajlik, emellett a Szervező Bizottság felvette a kapcsolatot a hallgatókkal is, akik a különféle szervezési feladatokban vesznek majd részt.

Az OTDK-ra bejutott versenyzők a következő hetekben kapják meg a hivatalos felkérést arra, hogy szakmai dolgozatukat 30 napon belül töltsék fel az OTDT online rendszerébe. Ennek elmulasztása automatikus kizárást von maga után.

Minden, amit a Tudományos Diákköri Konferenciáról érdemes tudni

Ha még nem hallottatok róla, akkor, azért, ha pedig már a jelentkezést tervezitek, azért érdemes elolvasni mindent, amit tudni kell a Tudományos Diákköri Konferenciáról. Most megtaláljátok egy helyen az összes fontos információt. Mi is az a TDK? A TDK szó jelentése sokak számára még ismeretlen, azonban a nem túl bonyolult Tudományos Diákköri Konferenciát rejti magában.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X