Felvette a látássérült hallgató, hogyan bántak vele egy étteremben

Nem engedték be a 22 éves egyetemistát segítőkutyájával egy angliai étterembe. A vitáról videó is készült, az étterem pedig már nagyon bánja a dolgot.

Forrás: Facebook.com

Két perces videót tett közzé Holly Scott-Gardner, amivel azóta már a BBC is foglalkozott. A Coventry University hallgatója ugyanis megpróbált bemenni kutyájával egy helyi étterembe, az étterem vezetése azonban nem engedte.

hirdetés
hirdetés

Arra hivatkoztak, hogy kutyát tilos bevinni az üzletszabályzat szerint. Holly azonban látássérült, így a törvények szerint nem lehetne kiutasítani segítőkutyáját az üzletből.

Miután a videót rengetegen látták és osztották meg, az étterem úgy reagált, hogy igenis beengednek segítőkutyákat, az ott lévő alkalmazott valószínűleg félreértette a helyzetet.

A magyarázat csak azért furcsa, mert a személyzetből ketten is azt tanácsolják a lánynak, kösse meg kint a kutyáját, miközben Holly folyton azt mondogatja, hogy segítőkutyával van.

 

Went to PGR Coventry for my birthday lunch and was told I had to leave because I have a dog.

Posted by Holly Scott-Gardner on Monday, 22 February 2016

 

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X