Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Visszaszólt Orbán Viktor lánya: "mint Pilátus a credóba"

4
Forrás: MTI / Mohai Balázs

"A szakdolgozatomat legjobb tudásom szerint megírtam és a feladatomat elvégeztem. A pályázatra az egyetem küldte be a dolgozatomat, ezért én ebbe a helyzetbe úgy kerültem, mint Pilátus a credóba. A szakdolgozatomat nyilvánossá tettem, az egyetem könyvtárának weboldaláról letölthető" - tudatta szerda délután közleményben Orbán Ráhel.

hirdetés
hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor lánya nyerte a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozat-pályázatának "újszerű témaválasztás" kategóriáját "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül" című munkájával, amely a Budapesti Corvinus Egyetem honlapján teljes terjedelemben olvasható.

Az elismerést Nemes Andrea, a Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai és vendéglátóipari főosztályának vezetője és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese adta át. Nemes Andrea egyben a Corvinus Egyetem docense, a dolgozatban szakszeminárium-vezetőként szerepel a neve, Orbán Ráhel köszönetet is mond neki a szakmai támogatásért.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (4)

Hudacsek Ferenc

Európa szuper okos ,mindenkit kioktató emberének nyilván ,

hogy mindenkinél okosabb és tehetségesebb gyermekei vannak !!

Andics Gábor

Ő sem esett messze a fájától.Apja lánya, beszólni már megtanította a hazudós apja.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X