Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Már több mint kétmillióan nézték meg az egyetemi előadáson készült videót

Meglepődtek a University of Michigan hallgatói, amikor az egyik kémiaelőadásra hirtelen egy férfi rontott be, és ellopta az egyik első sorban ülő diák táskáját. A teremben lévők döbbenetére ekkor felcsendült a Zorro című film zenéje, és maga az álarcos hős is berobogott az előadóba.

Részlet a videóból, amit már milliók néztek meg a YouTube-on
Részlet a videóból, amit már milliók néztek meg a YouTube-on
Forrás: YouTube
hirdetés

A jelenet – amelyet egy flash mobokra szakosodott színitársulat prezentált – természetesen hatalmas tapsot kapott. A felvétel végéről kiderül, hogy az oktató is értékelte a tréfát. Nemcsak Zorro, hanem Superman is járt már egyetemi előadóban – a videót itt nézheted meg.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X