Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A világ egyik legjobb egyetemén tanul a 21 éves milliomos színésznő

Visszatér az egyetemre, hogy befejezze tanulmányait - jelentette be Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja.

A brit színésznő, aki Hermione Grangert alakította az utóbbi tíz évben forgatott varázslósaga nyolc epizódjában, a The Daily Telegraph online kiadása szerint elmondta, hogy most ősztől az Oxfordon folytatja tanulmányait, majd jövőre visszatér az egyesült államokbeli Providence-be, hogy megszerezze diplomáját a Brown Egyetemen, ahol eredetileg tanult. 

Emma Watson a Harry Potter bemutatóján. Ősztől megint tanulni fog
Emma Watson a Harry Potter bemutatóján. Ősztől megint tanulni fog
Forrás: AP
hirdetés
hirdetés

A 21 esztendős sztár idén függesztette fel tanulmányait, hogy idejét teljes egészében az utolsó Potter-produkció, a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész promóciójának, és egyéb filmes munkáknak tudja szentelni - írta a telegraph.co.uk.
   
A J. K. Rowling regényfolyamából született filmek utolsó epizódja a múlt héten került a mozikba. A produkció észak-amerikai jegybevételei a hét végén megközelítették a 170 millió dollárt.

MTI 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X