Mintegy 40 százalékkal emelkedik a felsőoktatási szociális ösztöndíjakra fordítható keret szeptembertől - jelentette be Balog Zoltán, az emberi...  Tovább »

Bekerült a világ legjobb 200 intézménye közé orvostudományi és a gyógyszerészeti területen a Semmelweis Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) listáján...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha főiskolára vagy egyetemre jelentkeztetek, hamarosan azon is el kell gondolkoznotok, hogy a sikeres felvételi után hová költöztök majd.  Tovább »

Milyen az egyetemista élet Dunaújvárosban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

A CEU képzést indított New York-i partnerintézményében, a budapesti működését stabilizáló nemzetközi szerződést mégsem írja alá a magyar állam -...  Tovább »

Ha külföldön szeretnétek tanulni egy-két szemeszter erejéig, érdemes pályázni a Campus Mundi ösztöndíjra.  Tovább »

Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Felsőoktatási gyűjtőpontokon adhattok le tartós élelmiszereket, ezzel segítve a hátrányos helyzetű családokat.  Tovább »

Ennél menőbb dolgot még nem láttunk magyar egyetemen.  Tovább »

Ha ebben a félévben diplomáztok és versenyeztetnétek a szakdolgozatotokat, ez a pályázat nektek való.  Tovább »

Moziba mennétek ezen a héten? Olyan filmeket ajánlunk nektek, amelyeket tömegek néztek meg a hétvégén az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Lövöldözés történt egy egyetemen Michigan szövetségi államban pénteken. A lövöldözésben két ember életét vesztette.  Tovább »

Reagált az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Közép-európai Egyetem akkreditációjának hírére, közleményben azt írták, "nem az amerikai diplomát...  Tovább »

Elmarasztalta az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) a Debreceni Egyetemet, mert politikai véleménye miatt diszkriminálta diákját, aki Putyin díszpolgári...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X