Egyre több tanszék csatlakozik az ELTE Társadalomtudományi Kar oktatóinak és hallgatóinak szerdai „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

Az ELTE BTK Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézetének huszonkét munkatársa is csatlakozott az ELTE TÁTK oktatóinak és hallgatóinak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A CEU hallgatói is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájknaphoz”.  Tovább »

Corvinusos oktatók és hallgatók is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

2005-ben még a teljes magyar népesség 4,2 százaléka, 2016-ban már csak 2,9 százaléka járt felsőfokú képzésre valamilyen főiskolára vagy egyetemre –...  Tovább »

Riasztó lemorzsolódási arányokról, a 2019-es felvételiről és újabb felsőoktatási tüntetésekről is beszámoltunk ezen a héten.  Tovább »

Az ELTE kommunikáció, filmtudomány és esztétika tanszékének oktatói is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karon szerveződő „figyelemfelhívó...  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztek a 2018-as keresztféléves felvételin.  Tovább »

Mesterszakon végzett kutatóknak és PhD-hallgatóknak ajánlunk egy remek ösztöndíjat.  Tovább »

Úgy is részt vehettek külföldi részképzésen, hogy ti magatok választjátok ki a fogadó egyetemet és egyeztetitek a részleteket.  Tovább »

Hány félévig tanulhattok egyetemen vagy főiskolán állami ösztöndíjasként? Itt a válasz.  Tovább »

Sziklai Péter egyetemi tanár vezeti az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karát az új dékán kinevezéséig.  Tovább »

Blöff, hogy az egyetem elmegy Magyarországról – ezt mondta a CEU-ról Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban.  Tovább »

Újabb tüntetés lesz november 24-én, a demonstrálók ki akarnak állni a minőségi és megfelelően finanszírozott oktatás és kutatás, valamint a CEU...  Tovább »

Kell-e egészségügyi szolgáltatási járulékot fizetni, ha az érettségi vagy a diploma megszerzése után nem kezdtetek el dolgozni, és nem is tanultatok...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X