Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) keretein belül folytatja tevékenységét a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja (SEK), de...  Tovább »

A közösség dobta össze a lány egyetemi tandíját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Januárban felvételizhetnek, valamint félidőben szigorú vizsgát kell tenniük, mielőtt rátérnének a disszertációjukra.  Tovább »

Az iraki hadsereg különleges egységei behatoltak péntek reggel a moszuli egyetemre - tudatta pénteken az iraki hadsereg két tisztje, akik szerint ez...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még jó néhány hét hátravan a vizsgaidőszakból.  Tovább »

A második helyezett 300 ezret, a harmadik pedig 200 ezret nyerhet. Még van időtök jelentkezni.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának (GTK) tanácsa szerdai ülésén nem fogadta el a...  Tovább »

Minden, amit a hallgatói szerződésről tudni kell.  Tovább »

Több mint 27 ezer olyan egykori egyetemi, főiskolai hallgatót tart számon az Oktatási Hivatal, akik 2005 előtt kezdték meg tanulmányaikat, de még...  Tovább »

Svédországban puhatolóztak a világ egyik legzártabb diktatúrájának elöljárói.  Tovább »

Folytatjuk a népszerű szakok bemutatását. Ezúttal a tavalyi népszerűségi lista 4-6. helyezettjét néztük meg közelebbről.  Tovább »

Mert az egyetem jó dolog. Na de a vizsgaidőszak? Az mindenki rémálma.  Tovább »

Fennmaradhat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) jelenlegi egysége, a szenátus újra megerősítette, hogy az intézmény szerves és...  Tovább »

Óriási a felháborodás a kínai közösségi médiában, miután kikerült egy videó, ahogy megvernek egy diákot.  Tovább »

Tavaly év végén startolt el a MySchool csatorna, hogy ellensúlyozzák az iskola végén járó, vagy onnan kikerült fiatalok tapasztalatbeli...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X