Dékánválasztás előtt áll a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - néhány hónappal ezelőtt kis híján az ELTE-hez csatolt - gazdasági kara.  Tovább »

Független egyetemi ombudsman kinevezését tervezi az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE).  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem állt le a felsőoktatás átalakítása: a kormány szeretne létrehozni egy új agrártudományi egyetemet.  Tovább »

Hatalmas a különbség a diplomás és az érettségivel nem rendelkező magyar férfiak várható élettartama között. Majdnem 14 év.  Tovább »

Hallgat a kormány arról, támogatja-e azt a javaslatot, hogy a vasárnapi legyen az utolsó óraátállítás, és Magyarország végleg maradjon a nyári...  Tovább »

Megvoltak a tavaszi félév első ZH-i és dolgozatai?  Tovább »

A tudományos szakszövegek célja nem az olvasmányosság, hanem a pontosság.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem mellett 9 magyar egyetem került fel a Middle East Technical University - tudományos teljesítmény alapján...  Tovább »

Ma van a költészet világnapja, ezért több tucat budapesti és vidéki kávézóban idézettel "fizethettek" a kávétokért.  Tovább »

Terrorista jellegű bűncselekmény elkövetésével vádolják hétfőn kezdődött perében azt a lengyel egyetemistát, aki tavaly az alsó-sziléziai vajdasági...  Tovább »

Összeállították a világ legboldogabb országainak listáját.  Tovább »

Az MBA-képzések általában rettentő drágák, most 50- és 100 százalékos ösztöndíjat kínálnak, ráadásul külföldön.  Tovább »

A kollégium a túlélésről szól. Legyél benne te a legjobb!  Tovább »

Hó végén lejárnak az őszi félévre érvényes diákigazolványok a felsőoktatásban.  Tovább »

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X