Az Európai Unió következő, hosszú távú költségvetése 700 millió eurót különít el arra, hogy a következő hét évben a 18.  Tovább »

Nemrég a BBC forgatott egy dokumentumfilmet, melynek főszereplője egy tengerbiológia szakos lány, aki szexmunkából fizeti vissza a diákhitelét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen az egyetemi élet az Állatorvostudományi Egyetemen? Töltési Júlia, az állatorvosi szakon idén végzett állatorvosa mesélt az Eduline-nak.  Tovább »

A CEU nem költözik el Budapestről, de a 2019-ben tanulmányait megkezdő diákoknak Ausztriában kell majd beiratkozniuk, ha a kormánnyal folytatott...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gázszivárgásnak vélték a rothadó duriángyümölcs jellegzetesen kellemetlen szagát, ezért több mint 500 diáknak és dolgozónak kellett elhagynia egy...  Tovább »

Mi már tudjuk, mivel tölti sok Marvel-rajongó a hétvégét.  Tovább »

Kásler Miklós lehet az emberi erőforrások minisztere, Palkovics László eddigi oktatási államtitkár pedig valóban elhagyhatja az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Közel jár az Európai Unió, hogy teljesítse a saját maga számára megjelölt célokat az oktatás terén, de Magyarországnak még van min dolgoznia - írja...  Tovább »

A legtöbb egyetemen már le kellett adni a szakdolgozatot, és ilyenkor sok hallgatónak megfordul a fejében a következő gondolatok közül néhány.  Tovább »

Ha igazak a hírek, a jövőben három különböző minisztérium is felelős lesz az oktatásért: a felsőoktatás az innovációs minisztériumhoz kerül, a...  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy dolog biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Milyen az egyetemi élet az Edutuson? Hova érdemes beülni a campus környékén?  Tovább »

Bruttó 274 200 forintos bért kínál a gyakornokoknak az Aldi, amely az utazási költségek megtérítését is vállalja.  Tovább »

Magyarországon egy egyetemi adjunktus majdnem annyit keres, mint egy kezdő eladó az ALDI-ban, de a BKK-nál egy kezdő buszsofőrnek is bőven megvan a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés