Lehet-e majd államilag támogatott formában tanulni a Budapesti Corvinus Egyetemen, ha az intézményt egy alapítvány tartja majd fenn?  Tovább »

Szeptember 17-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket azok a hallgatók, akik már októberben szeretnének diákhitelt kapni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A fiatal lányokat nem igazán érdekli az informatika, csaknem egynegyedük (23%) még csak azt sem tudja, hogy mi az, derül ki egy friss tanulmányból.  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

hirdetés

A CEU nem privilégiumokat kér, hanem azt, hogy a kormány írja alá a megállapodást, amely biztosíthatná az egyetem budapesti működését - így reagált...  Tovább »

Július 1-jétől állami alapítású alapítvány tartja fenn a Budapesti Corvinus Egyetemet, amely közhasznú felsőoktatási intézményként működik majd.  Tovább »

Az Egyesült Államok Képviselőházának és Szenátusa levelet küldött az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének.  Tovább »

Huszonhét év után újra magyar diplomafilm nyert Diák Oscar-díjat (Student Academy Award), Kovács István Ostrom című munkájával bekerült a Diák Oscar...  Tovább »

Még csak most kezdődött az őszi félév, mégis fontos, hogy tudjátok, milyen feltételeknek kell megfelelnetek, hogy ne soroljanak át állami...  Tovább »

A CEU még hosszú évekig meg fog maradni – így gondolja David Cornstein amerikai nagykövet azután, hogy hétfőn két órán át beszélgetett Orbán...  Tovább »

Egyelőre nem tudni mi okozta a tüzet hétfő este a XI.  Tovább »

Újabb felsőoktatási rangsor hoztak nyilvánosságra: a QS utánajárt, milyen diplomákkal a legkönnyebb elhelyezkedni.  Tovább »

Milyen az informatikus szakokon tanuló egyetemisták elképzelése a karrierjükről, mivel szeretnének foglalkozni? Egy friss kutatásból kiderül.  Tovább »

Tűz miatt kiürítettek egy kollégiumot a budapesti Dayka Gábor utcában hétfőn, kora este - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője  Tovább »

A Beatles egykori tagjának új albuma jelent meg, Egypt Station címmel - írja a Koncertblog.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X