Már csak pár nap van hátra a ponthatárhúzásig, és szívesen levezetnétek a feszültséget némi filmnézéssel?  Tovább »

Kinek jár tanulmányi ösztöndíj? Főleg az elsőéves egyetemistáknak fontos tudnia erről, hogy véletlenül se ringassák magukat hiú ábrándokba.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Koltay András lehet Patyi András utóda a Nemzeti Közszolgálati Egyetem élén - számolt be a Hír TV.  Tovább »

Most már az összes egyetemen és főiskolán vége a vizsgaidőszaknak, úgyhogy jöhet a pihenés - ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az indiai legfelsőbb bíróság hétfőn megerősítette a 2012-ben brutálisan megerőszakolt, később a bántalmazásokba belehalt újdelhi diáklány három...  Tovább »

Önkéntesek vehetnek részt az amerikai Saint Louis University kutatásában, amely során különböző vakcinákat tesztelnek az ideiglenesen megbetegített...  Tovább »

A közeljövőben elkészülő több tízezer új lakás leszoríthatja a jelenlegi magas albérletárakat - mondta az Ingatlan.  Tovább »

Évente több ezer diák végez gazdasági szakokon, de vajon hány hónap után tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon? Utánajártunk.  Tovább »

Idén 19 programhelyszínen 255 zenei előadó, ezer zenész és mintegy 200 egyéb program és attrakció várja a látogatókat négy nap alatt a Campus...  Tovább »

Az Európai Unió (EU) által végzett nemzetközi hallgatói felmérés alapján a magyar hallgatók az európai átlagnál elégedettebbek a felsőoktatás...  Tovább »

Vajon mennyit keres egy gazdasági szakot végzett pályakezdő néhány - munkaerőpiacon töltött - év után? A friss statisztikákból kiderül.  Tovább »

A transzszexuális nemi identitású hallgatókat is fogadja a tokiói Ocsanomizu női egyetem a 2020/2021-es tanévtől - írta csütörtökön a helyi sajtó.  Tovább »

A BME immáron negyedik alkalommal indította el nagy sikerrel a Gyerekegyetemet, amelyen a tanulók élményszerűen ismerkedhetnek meg a műszaki és...  Tovább »

Ha úgy érzitek, hogy nem kerültök be idén az egyetemre, de határozott elképzeléseitek vannak arról, hogy mit szeretnétek csinálni?  Tovább »

Szeptemberben kezditek az egyetemet? Fontos, hogy tudjátok: az elsőéves hallgatók még nem kaphatnak tanulmányi ösztöndíjat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X