Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Nézzük, melyek voltak a legnézettebb filmek a hétvégén az amerikai mozikban.  Tovább »

Több mint 400 férőhelyes diákszálló jön létre jövő szeptemberig összesen 3,4 milliárdos kormányzati beruházással a főváros III.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szexuális zaklatás miatt figyelmeztetésben részesítette egyik HÖK-küldöttjét az ELTE Természettudományi Karának fegyelmi bizottsága - írja az...  Tovább »

Megjelent a HVG 2018-as felsőoktatási rangsora, a portfólió feltöltési határidőre figyelmezteti a pedagógusokat az Oktatási Hivatal, újraindul a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miután az ELTE dékánjáról kiderült, visszaélt a hatalmával, kirúgták Mikonya Györgyöt.  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat stratégiai beszerzőjének?  Tovább »

Az Emmi oktatásért felelős államtitkára átadta az állami felsőoktatási intézmények élére kinevezett kancellárok megbízóleveleit csütörtökön.  Tovább »

Miért érdemes Szegeden tanulni? Hol lehet jókat ebédelni, lazítani, szórakozni?  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem vezeti a HVG 2018-as felsőoktatási rangsorát.  Tovább »

Két évtized után újraindul a hazai pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán...  Tovább »

Milyen speciális ösztöndíjakra pályázhatnak egyetemisták és főiskolások?  Tovább »

Havi 100 ezer forintos ösztöndíjat kaphatnak februártól vagy legkésőbb szeptembertől azok az informatika szakos hallgatók, akik legalább 3,5-es...  Tovább »

A Jövőt Építők Generációja Egyesület féléves ingyenes képzést hirdet középiskolásoknak.  Tovább »

Az idei évben először nőtt ugrásszerűen az informatikai képzésekre jelentkezők és a felvettek száma a felsőoktatásban, a jövőben több olyan program...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X