A QS összeszedte a világ legszebbnek tartott egyetemét. Ezek lettek a legfotogénebbek.  Tovább »

Ne égj be az első, egyetemi oktatódnak írott levéllel, ellenőrizd le a helyesírásod!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Demográfiai fordulatot elősegíteni hivatott szakot hoznak létre a Corvinuson, de állítják, nincs köze ahhoz, hogy az ELTE társadalmi nemek...  Tovább »

hirdetés

Szingapúri, hongkongi és dél-koreai felsőoktatási intézmények vezetik a Quacquarelli Symonds legfrissebb listáját.  Tovább »

Érdemes utánaszámolni a MÁV kedvezményének.  Tovább »

Július 19-ig lehet jelentkezni a Bridge Budapest Ösztöndíjra.  Tovább »

Egészen elképesztő fotókat talál a hazai egyetemi épületekről az, aki kicsit kutat a Fortepanon.  Tovább »

Újabb szakaszba léptette csütörtökön az Európai Bizottság (EB) a felsőoktatási törvény módosítása miatt áprilisban Magyarország ellen megindított...  Tovább »

250-300 ezer forintos tandíjért cserébe 280 pont alatti bejutást ígér a magyar felsőoktatásba egy olyan intézmény, mely valójában nem is főiskola.  Tovább »

Többkörös, színvonalas felkészítést tartott nagyjából 100-150, a vizes vébé idejére "rendszergazda light" pozícióba toborzott diáknak az Antenna...  Tovább »

A Kaposvári Egyetem és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai megállapodása révén a hallgatók a játékvezetés a labdarúgásban elnevezésű tárgyat...  Tovább »

Az egészségügyi szakellátás minőségének javítása és az egészségügyben tapasztalható munkaerőhiány enyhítése érdekében mesterképzés indul három...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X