szerző:
Eduline

Ha már nem tudtok mihez kezdeni a nagy hőségben, akkor van egy ötletünk: irány a strand, ezt a meleget úgy is csak egy vízpart mellett lehet kibírni. Megmutatjuk, hogy hol a legolcsóbbak a belépők Budapesten, így még fagyira vagy lángosra is marad majd egy kis pénzetek.

 

©

1. Csillaghegy

Az uszodában az árak nem emelkedtek a tavalyihoz képest, így a verseny egyértelmű nyertese, mindig egységesen 1000 forintos belépőjeggyel. Ez egyben a legnagyobb alapterületű strand is Budán, 90 ezer négyzetméteren terül el, ahol 3 medence is várja a strandolni vágyókat.

2. Újhegyi uszoda és strandfürdő

A második helyzett tavaly óta 100 forintot emelt a belépők árán, de még így is kifejezetten olcsónak számít. A kőbányai uszodának két beltéri és két kültéri medencéje van, és a nyári szezonban 1300 forintért mind a négy használható.

©

3. Pünkösdfürdő

A dobogó utolsó fokára Pünkösdfürdő állhatott. A tavalyi árakhoz képest itt is történt 100 forintos áremelés, de azoknak, akik időben is rugalmasak, nagyon jó lehetőség. A felnőtt belépő ára 1900 forint, de 16 óra után hétköznap (szerda kivételével) 1400 forintra mérséklődik. A szerdát „strandváró napnak” nevezték el, ekkor egész nap 1400 forintba kerül a jegy.