szerző:
Eduline

Nem valószínű, hogy sokaknak kell bemutatni a Prezit, a LogMeIn-t vagy a Ustream magyar startupkirályokat, de ha az igazi munkába szeretnétek betekinteni, illetve magatok is lehetőségeket kerestek, kár lenne kihagyni a legjobb startupok nyílt napját.

A Prezi, LogMeIn, Ustream és sok más technológiai innovátor először tart nyílt napot Budapesten. A 2 napos esemény alatt tárt ajtókkal és érdekes előadásokkal várják az érdeklődőket. A vendégek első kézből szerezhetnek információt, hogyan és milyen környezetben dolgoznak a magyarországi startup cégek. Április 21-22-én (csütörtök-péntek) - a múzeumok éjszaka koncepciójához hasonlóan- a teljes budapesti startup szektor, vagyis több mint 80 cég megnyitja ajtóit a Berlinből érkező és immár 10 országban sikeres Startup Safary keretében.

A Prezi irodájába is ellátogathattok.
©

Közel 70 programból válogathattok és neves előadókt által ismerhetitek meg a működést. Több helyen reggelik, irodatúrák, workshopok, hackathonok és meetupok által ismerhetik meg a cégek mindennapjait és a legígéretesebb innovációkat.

Olyan kérdésekre is választ kaphatsz, hogy miként tervezz 3D nyomtatót, hogyan szerezz 40 millió felhasználót az appodhoz - a Skyscannernek körülbelül ennyi van.Szó lesz még big datáról, robotokról, smartcityről, gasztro startuppokról, airbnb-ről és titkosításháborúról is.

Az eseményt egy nagy startup buli zárja az International Geek Together szervezésében. A rendezvényen ott lesz a világ egyik legnagyobb videójáték fejlesztő cég, az Electronic Arts társalapítója, Jeff Burton is. Az EA nevéhez olyan játékok kötődnek, mint a FIFA, NBA LIVE, MADDEN NFL, NHL és a UFC sorozatok. (A belépés ingyenes.)

A teljes programot a Startup Safary hivatalos oldalán talájátok!