A Startup Safary idején ellepik a várost a fiatal informatikai vállalkozók és az érdekesebbnél érdekesebb ötletek is, hiszen ez maga a startup...  Tovább »

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ra a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tizen-, huszon- és ötvenezres munkaerőhiányt emlegetnek az IT-iparban a szakemberek – és manapság már a laikusok is beszállnak a licitbe.  Tovább »

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit, és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek...  Tovább »

hirdetés

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ára a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

Érdekes módszerre igyekszik az informatikai képzéseket népszerűsíteni a lányok körében a Mattel játékgyártó és a Tynker nevű fejlesztőcég.  Tovább »

Vidéken is iskolákat indít a Prezi alapítója, Halácsy Péter. Szegeden, Solymáron és Budafok-Tétényben is új csoportokat indítanak a jövő tanévtől.  Tovább »

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek szól.  Tovább »

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy...  Tovább »

Az IT szakmában dolgozó nők is a legmenőbb irodákban töltik mindennapjaikat, a munkájuk rendkívül izgalmas, kreatív és inspiráló.  Tovább »

Az informatikai területen egyre nagyobb trend, hogy nem feltétlenül kell diploma ahhoz, hogy valaki jó pozícióból induljon a munkaerőpiacon.  Tovább »

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy...  Tovább »

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a magyar iskolák nem képesek fejleszteni azokat a készségeket és képességeket, amelyekre a jövő munkavállalóinak szükségük...  Tovább »

Akár több százezer forintot is érdemes programozóképzésre fordítani, a hazai piacról ugyanis több mint húszezer informatikus hiányzik - mondják...  Tovább »

Lássuk hogy mennyire vagytok képben ezzel a különleges informatikai területtel.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X