szerző:
Eduline

Idén harmadszor is sikeresen zárult az Így dolgozunk mi által szervezett tábor, megkérdeztük, hogy a résztvevők az egy hét alatt milyen élményekkel gazdagodtak és milyen tapasztalatokat szereztek.

©

A tábor idén is nagy siker volt a diákok körében. A résztvevők 2017-ben egy igazán vegyes csapattal vághattak neki az egyhetes programsorozatnak. Voltak olyanok, akik most várják az érettségi ponthatárokat, voltak, akik már érettségiztek és voltak akik még csak készülnek a nagy megmérettetésre. Egy dolog azonban közös volt bennük: a tábor során olyan tapasztalatokkal gazdagodhattak, amiről szívesen és mosolyogva mesélnek.

Nekem a tábor alatt az egyik legjobb dolog volt, hogy barátokat szerezhettem. Az előadók lelkesedését látva elgondolkoztam azon, hogy én mennyire tudnám lelkesen csinálni amit választottam. Ez érdekes és megerősített abban, hogy mivel szeretnék foglalkozni.

Egy ismerősöm mesélte, hogy ő már volt itt két éve és nagyon tetszett neki, ezért én is eljöttem. Igazából az egy hét alatt, az előadások, tréningek és workshopok során arra jöttem rá, hogy nem csak egy út van és nem csak abban a szakmában lehet elhelyezkedni amit az ember az egyetemen tanul. Most már nagyon sokan mással foglalkoznak, mint amit tanultak egyszer.

Anyukám vette észre a tábor kiírását és ő mondta, hogy jöjjek el. Engem a matek és a fizika meg a nyelvek érdekelnek. Gondolkoztam építészmérnöki és mérnöki szakokon, de még van 2 évem az érettségiig szerencsére.