szerző:
Eduline

Ahogy egyre nő az online kurzusok népszerűsége, úgy jelennek meg furcsábbnál furcsább nevű tanfolyamok a kínálatban.

Ahogy egyre nő az online kurzusok népszerűsége, úgy jelennek meg furcsábbnál furcsább nevű tanfolyamok a kínálatban. Az Ace Online Schools összegyűjtötte a legkülönösebb képzéseket, amelyeket otthonról is elvégezhetsz.

Szellemirtás

A nemzetközi szellemirtó szövetség tanfolyamán lépésről lépésre el lehet sajátítani a szellemek felismerésének és kiűzésének tudományát. „Ha elege van a kétes hírű médiumokból, iratkozzon be kurzusunkra, hogy képes legyen kiirtani lakásából a gonosz erőket!” – olvasható a hivatásos szellemirtók honlapján. A szövetség egyébként már 1998 óta kínál online kurzusokat az érdeklődőknek.

Képregényrajzolás

Az amerikai székhelyű John Kubert School segítségével 325 dollárért, azaz 65 ezer forintért bárki megtanulhat otthon képregényhősöket rajzolni. A jelentkezőknek a tankönyveken kívül videófelvételeket is küldenek, hogy a leendő képregényrajzolók a legapróbb fogásokat is elsajátíthassák.

Hipnózis

A Biofeedback Certification Institute of America 45 órás hipnózistanfolyamot kínál 550 dollárért, vagyis 110 ezer forintért. Az oktatók CD-n és e-mailben küldik a tananyagot, aki pedig gyakorlatban is szeretné kipróbálni frissen szerzett tudását, személyes konzultáción próbálkozhat a hipnotizálással.

Boszorkányság

A Church and School of Wicca évek óta várja a boszorkányság iránt érdeklődőket. A kurzuson a legalapvetőbb ismereteket sajátítják el a diákok: megtanulnak például jósolni, növények segítségével gyógyítani, de telepatikus képességeiket is fejleszthetik.

Taxidermia

Bármilyen hihetetlen, akár az állatok kitömésének technikáját is elsajátíthatjuk az interneten. Videók segítségével tanítják meg az érdeklődőknek, hogyan kell állatokat preparálni – egy felvételt 20 dollárért, vagyis 4000 forintért lehet megrendelni. Kíváncsi vagy, itthon melyek a legbizarrabb nevű OKJ-s tanfolyamok? Összefoglalónkat itt olvashatod el.