Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Beyoncé afroamerikai nők egyetemi tanulmányait támogatja

Beyoncé bejelentette, hogy ösztöndíjjal támogatja afroamerikai nők tanulmányait négy felsőoktatási intézményben a Lemonade című albuma megjelenésének évfordulója alkalmából.

Forrás: MTI / EPA / Larry W. Smith

A Formation Scholars Award elnevezésű ösztöndíjat a bostoni Berklee Zeneművészeti Főiskola, a New York-i Parsons Tervezőiskola, valamint a washingtoni Howard Egyetem és az atlantai Spelman Főiskola afroamerikai hallgatónői kaphatják meg.

hirdetés
hirdetés

A világsztár közleménye szerint az ösztöndíjjal támogatni akarja azokat a nőket, akik "nem félnek a kategóriákon kívül gondolkodni, bátrak, tudatosan kreatívak és magabiztosak".

Oscar-díjas színészt jutalmaztak a Harvardon

Az év művésze díjjal jutalmazták a Fences című filmben nyújtott játékáért Oscar-díjjal elismert Viola Davist a hétvégén a Harvard Egyetemen. A színésznő az egyetem kulturális fesztiválján vett részt szombaton. Rövid beszédet tartott a megjelenteknek, majd a közönség soraiban foglalt helyet, hogy megtekintse a diákok zenei előadásait.

Az ösztöndíjak a következő tanítási évben lépnek érvénybe.

A Lemonade című album az amerikai énekesnő hatodik stúdióalbumaként jelent meg 2016. április 23-án. Beyoncé tavaly a The Formation világkörüli turnén mutatta be a lemez számait.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X