szerző:
Eduline

Sietnetek kell, ha 2018 februárjától egyetemre vagy főiskolára szeretnétek járni, november 15-ig lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekre.

©

A keresztféléves felvételire - csakúgy, mint az általános felvételire - kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni, az e-felvételi felületén. A jelentkezéseket legkésőbb november 15-én éjfélig véglegesíteni kell.

A felvételizők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg: hármat díjmentesen, háromért egyenként 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetni a jelentkezéskor.

Nem szabad elfeledkeznetek a hitelesítésről sem, amelynek november 20-a a határideje.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

Hogyan kerülhettek be az egyetemre, ha nincs 280 pontotok?

Szeretnétek egyetemen vagy főiskolán tanulni, de nem úgy sikerült az érettségi, ahogyan szerettétek volna, ezért nem éritek el a minimumponthatárt? Mégis szeretnétek évkihagyás nélkül folytatni a tanulást? Mutatjuk, hogy milyen lehetőségeitek vannak. A felsőoktatási felvételiről szóló rendelet alapján a 2017-es keresztféléves felvételin (és a 2018-as "sima" felvételin is) 280 a minimumponthatár az alap- és osztatlan szakokon.