szerző:
Eduline

Hétfőn folytatódik a 2015-ös tavaszi érettségi, és van, akire még mindig vár egy vagy két írásbeli. Itt vannak a vizsgaidőpontok.

Emelt szintű írásbeli

Középszintű írásbeli

Időpont

fizika

fizika

május 18., 8:00

-

rajz és vizuális kultúra

május 18., 14:00

egészségügyi alapismeretek, elektronikai alapismeretek, építészeti és építési ismeretek, gépészeti alapismeretek, informatikai alapismeretek, kereskedelmi és marketing alapismeretek, környezetvédelmi-vízgazdálkodási alapismeretek, közgazdasági alapismeretek (elméleti gazdaságtan), közgazdasági alapismeretek (üzleti gazdaságtan), közlekedési alapismeretek (közlekedéstechnika), közlekedési alapismeretek (közlekedés-üzemvitel), mezőgazdasági alapismeretek, oktatási alapismeretek, vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek

szakmai előkészítő tárgyak

május 19., 8:00

francia nyelv

francia nyelv

május 20., 8:00

-

filozófia

május 20., 14:00

olasz nyelv

olasz nyelv

május 21., 8:00

-

mozgóképkultúra és médiaismeret, dráma

május 21., 14:00

spanyol nyelv

spanyol nyelv

május 22., 8:00

Feladatsorok és megoldások az eduline-on

Az eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat. Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, iratkozzatok fel hírlevelünkre, vagy lájkoljátok Facebook-oldalunkat. Az érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!