Jövő hónapban elkezdődnek az őszi érettségi vizsgái. Összeszedtük nektek a tavalyi év írásbeli feladatait a megoldásokkal együtt. Ismételjetek!  Tovább »

Számos diák az érettségi közeledtével kapkodásba kezd és rendszer nélkül vág neki az érettségi tételek bemagolásának.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy zalai diák felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték, mert 20 ezer forinttal próbálta megvesztegetni tanárát, aki az írásbeli érettségiket...  Tovább »

Hétfőn befejeződtek az emelt szintű szóbeli érettségik, jövő hétfőtől pedig már a középszintűekkel folytatódik az őszi érettségi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az írásbeli vizsgák után az emelt szintű szóbelivel folytatódik az őszi érettségi.  Tovább »

A héten az emelt szintű szóbelivel folytatódik az őszi érettségi, mutatjuk a tételeket.  Tovább »

November 2-án nézhetik meg kijavított dolgozatukat azok az érettségizők, akik valamelyik kormányhivatal oktatási főosztályán jelentkeztek az őszi...  Tovább »

Azok az érettségizők, akik a megyei vagy fővárosi kormányhivataloknál jelentkeztek a vizsgákra, november 2-án tekinthetik meg a kijavított...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a hétfői németérettségi dokumentumait - íme, a közép- és emelt szintű feladatsorok, illetve hivatalos...  Tovább »

Pénteken tartották a közép- és emelt szintű informatikaérettségi gyakorlati vizsgáit valamint több nyelvi érettségit is - itt találjátok a hivatalos...  Tovább »

Hétfőn folytatódik az idei őszi érettségi - a vizsgázók többek között német és olasz nyelvből, fizikából és biológiából adnak számot tudásukról.  Tovább »

Csütörtökön angol nyelvből vizsgáztak az ősszel érettségizők - íme, a közép- és emelt szintű feladatsorok, illetve megoldások.  Tovább »

Október 9-én a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgákkal kezdődött meg az idei őszi érettségi - itt megtaláljátok az összes feladatsort és...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai történelemérettségi feladatsorait és megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi matematikaérettségi közép- és emelt szintű feladatsorait, illetve hivatalos megoldásait.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X