szerző:
Eduline

Már csak három hónap van hátra a 2018-as érettségi szezon kezdetéig. Ha szeretnétek kipróbálni, hogyan álltok történelemből vagy matematikából, tartsatok velünk február 11-én, vasárnap!

©

Korábban már ajánlottuk nektek a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale próbaérettségi napját, amelyet ma tartanak Budapesten, Székesfehérváron, Debrecenben, Kecseméten, Győrött és Pécsett.

A jelentkezők a próbaérettségit matematikából, történelemből és közgazdaságtan tantárgyból írhatják meg, emelt és középszinten egyaránt, egy napon akár két tesztet is kitölthetnek.

"Az érettségi vizsga körülményeit és a stresszhelyzetet ténylegesen megélve, ám tét nélkül tehetitek próbára tudásotokat, valós képet kapva ezzel felkészültségetekről. A tesztsorok az EMMI tematika alapján összeállított feladatokat tartalmaznak, így segítenek felkészülni a nagy megmérettetésre hónapokkal az éles vizsgát megelőzően" - olvasható a Sudium Generale felhívásában.

Akkor sincs veszve semmi, a lemaradtatok a Studium Generale próbaérettségijéről, vasárnap ugyanis az Eduline-on megtaláljátok a feladatsorokat és a megoldásokat - csupán elő kell vennetek egy órát, néhány tollat, atlaszt, négyjegyű függvénytáblázatot, számológépet, és kitölteni a tesztet, pont annyi idő alatt, mint az érettségin. Így megtudhatjátok, hogyan álltok a felkészüléssel!

A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű történelem érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

Emelt szintű matematika szóbeli érettségi felkész

Online képzés célja: Az online érettségi felkészítő tanfolyam segít a vizsga előtti ismétlésben, átfogó képet ad számodra az emelt szintű érettségi szóbeli vizsga 13 fő témájáról, valamint típusfeladatokkal be is gyakorolhatod azokat. | | Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés