szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A héten a nemzetiségi nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődött el az őszi érettségi szezon, a java azonban még hátravan. Mutatjuk az első hét dátumait.

Idén ősszel 396 intézményben 27 631-en érettségiznek, a lebonyolításban 493 érettségi vizsgabizottság működik közre. Az érettségizők várhatóan több mint 35 ezer vizsgát tesznek: mintegy 8 600-at emelt, 26 400-at pedig középszinten. Arról, hogy ezek a számok miként viszonyulnak a korábbi évek számaihoz, itt írtunk bővebben.

A pénteki nemzetiségi nyelv és irodalom után hétfőn magyarból és földrajzból, kedden matekból és latinból, szerdán történelemből és franciából, csütörtökön pedig angolból és kémiából vizsgázhatnak a diákok. Itt van a pontos időbeosztás:

©

A teljes szezon érettségi vizsgáinak időpontjait itt nézhetitek meg, az érvényben lévő szabályokról bővebben itt írtunk. A folyamatosan frissülő cikkeinket pedig itt találjátok az idei őszi érettségiről.

Koronavírus az iskolákban, rekordszámok az idei őszi érettségin

Héten kezdődik az idei őszi érettségi, 2020-ban a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben, a korábbi évekhez képest rengetegen vizsgáznak majd. Mutatjuk a számokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!