szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Február 15-ig jelentkezhettek a 2020-as felvételi eljárásban egyetemre vagy főiskolára. Most újabb lehetőséget ajánlunk a tanácstalan diákoknak. Ezzel az ingyenes appal más szemszögből nézhetitek meg a meghirdetett szakokat.

Arról már többször is írtunk, mit jelentenek a rövidítések és a jelölések az idei felvételiben, és itt talál segítséget az, aki a különböző szakokra vagy egyetemekre kíváncsi. Most egy olyan alkalmazást ajánlunk, ahol akár a telefonotokról is böngészhettek a meghirdetett képzések között.

Felvi másképp app, a mindenki által ismert felvi nem hivatalos megjelenítője, azonban tartalmaz minden ott megtalálható nyilvános adatot. Hogy működik?

Ha beléptek az alkalmazásba, kiválaszzhatjátok, milyen képzési területre jelentkeznétek: agrár, bölcsész vagy gazdasági képzésre. Az egyes területeken belül pedig listában megtalálhatjátok a meghirdetett képzéseket. Ha pedig már  a képzést is kiválasztottátok, akkor megnézhetitek hol hirdetik meg őket. A képzések alatt ponthatárokat is láthattok, de fontos, hogy ezek mindig az előző évi szeptemberi általános felvételi eljárásban induló képzések követelményeit mutatják.

Az alkalmazásban ahogy már írtuk, a Felvin található nyilvános adatokat jeleníti meg rendezetten a könnyebb és átláthatóbb böngészés érdekében - írja az app készítője. Persze nem csak leegyszerűsített nézetben láthatjátok a felvételihez szükséges infókat, hanem sokat segíthet ha tanácstalanok vagytok leginkább hozzátok illő szak kiválasztásában. 

Ha kipróbálnátok, akkor itt megnézhetitek az appot, ha pedig továbbra is tanácstalanok vagytok, itt még több segítséget találhattok.

Öt lépés a felvételihez: ezeket érdemes megfogadni, ha nem vagytok biztosak a döntésetekben

Még bő egy hónapig, február 15-ig jelentkezhettek a 2020-as felvételi eljárásban egyetemre vagy főiskolára. Ha bizonytalanok vagytok abban, milyen szakot vagy egyetemet válasszatok? Akkor most segítünk egy kicsit a döntésben.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.