Átlagos feladatlapot kaptak a középszinten vizsgázók kémiából

A nekünk nyilatkozó szakértő szerint korrekt feladatlapot kaptak a középszinten vizsgázók.

Forrás: FAZ

Nem tartom nehéznek a feladatlapot, átlagosnak mondható - vázolta az eduline-nak a PTE-ÁOK ötödik évfolyamos hallgatója, az egyetem Szinapszis-mentora, oktató.

hirdetés
hirdetés

A hallgató elmondta, a középiskolai tematikából minden benne van a feladatok között, de mindenből a leggyakoribb esetekre kérdeztek rá.

Az esettanulmány tartalma izgalmas, ráadásul gyakorlatilag szimpla szövegértés, alap tárgyi tudással megoldható.

Bár a nyilatkoazó hallgató szerint szűkösnek tűnik a 120 perc, ugyanakkor a feladatok sem hosszúak, így akár még arra is lehet idő, hogy egyes részeknél hosszabban elgondolkodjanak a vizsgázók.

 

Kémiaérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk a vizsgáról, és persze jövünk a nem hivatalos megoldásokkal! A kémia érettségi nap támogatását köszönjük a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának.

Emelt szintű kémia érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű kémia érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X