Több ezer diákra vár vizsga, itt az érettségi e heti menetrendje

Kezdődik az őszi érettségi második teljes hete: kedden többek között németből, szerdán informatikából, csütörtökön olaszból és biológiából, pénteken fizikából és spanyolból írásbeliznek az érettségizők.

Forrás: Túry Gergely

A keddi a 2017-es őszi érettségi 13. vizsganapja: délelőtt németből, délután belügyi rendészeti ismeretekből, drámából, mozgóképkultúra és médiaismeretből lehet érettségizni.

hirdetés
hirdetés
Forrás: oktatas.hu

Az őszi érettségi november 9-én az emelt szintű szóbeli vizsgákkal folytatódik majd, a középszintű szóbeliket pedig november 20-tól tartják.

Mikor lesz a 2017-es őszi óraátállítás, az első szünet és az érettségi?

Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat: ezeket érdemes észben tartani a következő hetekben. Óraátállítás A 2017-es őszi óraátállítás időpontja október 29-e, vasárnap. Ezen az októberi napon 3 órakor vissza kell állítani az órákat 2 órára. Fontos, hogy ne felejtsétek el ezt a dátumot, mert az alaposan megzavarhatja a következő pár napotokat - akár iskolába jártok, akár dolgoztok.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X