Vajon milyen lenne az internet, ha középiskola volna? Ezt mutatja be a videó.  Tovább »

Minden bölcsész szemüveges és kardigánt hord, a mérnökök meg rosszul öltözködnek? Ez a véleménye a hallgatóknak a különböző szakok képviselőiről.  Tovább »

Már több mint 1,6 millióan látták azt a felvételt, amin általános iskolásoknak mutatják meg a videólejátszót.  Tovább »

Egy kanadai nonprofit szervezet videójában diákok olvassák fel a róluk szóló rosszindulatú Twitter-üzeneteket.  Tovább »

A tanárok is szórakoznak néha, és bizony előfordul, hogy ennek a diákok nem örülnek. Újabb zseniális videót készített a Buzzfeed.  Tovább »

Zseniális timelapse-videót készített Budapestről egy spanyol diák, aki Erasmusszal négy hónapot töltött itt.  Tovább »

Nem biztos, hogy mindenki látni akarná a matektanárát Miley Cyrusként tekergőzni, egy brit középiskola tanárai mégis vicces videóval jelentkeztek.  Tovább »

Nem mindennapi módját választotta egy amerikai tanár annak, hogy közölje a diákokkal: nem kell iskolába menniük.  Tovább »

Gondoltatok már arra, hogy újra megkóstoljátok kedvenc menzakajáitokat? A Buzzfeed videójában megtették, de hamar meg is bánták.  Tovább »

Már több mint 1,2 millióan nézték meg az Oxford kórusának karácsonyi videóját. Kezeljétek humorral.  Tovább »

Nem mindig jó, ha valaki okos? Ez a nap videója.  Tovább »

Saját videóval reagáltak a Budapest Film Academy (BFA) diákjai a Baranya megyei rendőrség nemi erőszakról szóló kisfilmjeire.  Tovább »

Különleges feladatot talált ki a diákjainak egy középiskolai tanár: a jövőbeli önmaguknak kellett levelet írniuk.  Tovább »

Kémiából érettségiznétek vagy csak sosem tudjátok megjegyezni a különböző elemek tulajdonságait? Ezekkel a videókkal könnyebben fog menni.  Tovább »

Egy diák azt kérdezte az Egyesült Királyság oktatási miniszterétől, mennyi 125 köbgyöke. Nem kapott választ.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X