Igazán érdekes tud lenni, amikor külföldiek próbálkoznak a magyar nyelvvel, ami állítólag az egyik legnehezebben megtanulható nyelv a világon.  Tovább »

A filmtörténet 100 legjobb táncjelenetét vágták össze az Uptown Funk ritmusára. Az eredmény igazán magával ragadó.  Tovább »

Vírusszerűen terjed a neten egy videó, amiben egy amerikai lány olyan dolgokról beszél, ami tuti nálad is ki fogja verni a biztosítékot.  Tovább »

Tuti, hogy te is untad már, hogy folyton érthetetlen képleteket kellett bemagolni vagy megpróbálni felfogni a kémiai és fizikai reakciókat.  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

Biztos láttátok már Gálvölgyi János videóját, amiben a Bulibárót szavalja el.  Tovább »

Vajon hogy hangzik, amikor egy francia énekel magyarul? Most meghallgathatod!  Tovább »

Szívszorító előadással készültek egy Staten Island-i iskola diákjai, akik egy dallal akarták elmondani tanárnőjüknek: mellette állnak a rákkal...  Tovább »

Mi történik, ha a magasból ledobsz egy kosárlabdát? Nos, valószínűleg fejen találsz valakit. De mi van akkor, ha brutálisan magasból dobod le?  Tovább »

Nem mindennapi dolog történt a július 4-ei szegedi orvosavatón.-  Tovább »

Elgondolkodtál már azon, mi mindenhez kell az agyad? Vajon mit tudnál csinálni anélkül? A következő videó megmutatja.  Tovább »

Nem mindennapi ebédben volt részük a diákoknak egy olasz iskolában.  Tovább »

Fergeteges bulivá változott egy középiskolai ballagás.  Tovább »

Egy spanyol grafikus, Cristóbal Vila készített egy videót, amiben bemutatja a matematikai törvényszerűségeket természeti példákon.  Tovább »

Közel 400 ezren látták már azt a videót, amit az indiai oktatásról készítettek.  Tovább »

Jonathan Holt, a louisianai Chalmette középiskolai tanára majdnem az összes diákot, akit tanított, bevonta egy lánykérésbe - írta a 444.hu.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X