Kaliforniai diákok úgy döntöttek, hogy egy napra a lányok fiúnak, a fiúk pedig lánynak öltöznek, így mennek iskolába.  Tovább »

A Texas Tech University hallgatóinak tettek fel néhány kérdést, hogy kiderüljön, mennyire ismerik az országukat. Bár ne tették volna!  Tovább »

A 17 éves Gabe Adams nem egy teljesen átlagos középiskolás.  Tovább »

14 méterről vette le magát, majd maga ellen fordított egy puskát – mindezt csak azért élte túl, mert fizikus.  Tovább »

Ha fel kellene írnod egy táblára, hogy te mit bántál meg leginkább az életedben, mi lenne az?  Tovább »

Valami "varázslatosat" akart csinálni ez a diáklány, aki kísérletekkel akart híressé válni. Ez talán be is jött neki.  Tovább »

Súlyos sérüléseket szenvedett egy fiú, akit barátai kötöztek meg az iskolában.  Tovább »

Te is bepánikolsz, hogy jó-e, amikor minden válaszra a C-t húztad be? Vagy amikor hirtelen nem emlékszel semmire?  Tovább »

Most Oroszországból látott napvilágot egy videó, ahol kollégista lányok verik össze az egyik társukat, mert árva és azt hiszik, ők terjesztik a...  Tovább »

Egy komoly sportbaki után úgy gondolta egy tanár, hogy itt az ideje empátiára tanítani az elsősöket.  Tovább »

A hogy képezzünk jó szakmunkásokat kérdésre a kínaiak elég erős választ adnak.  Tovább »

Van egy sorozat a Youtube-on, amiben tiniket szembesítenek mindenfélével, és felveszik a reakciójukat.  Tovább »

Kedves következő elnök! (#DearNextPresident) Ezzel az üzenettel készülnek videók az Egyesült Államok iskoláiban.  Tovább »

Egy közismert amerikai tanár egy elég őrült táncot mutatott be a diákjaival, az erről készült videót pedig már több millióan nézték meg.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X