Gondoltatok már arra, hogy újra megkóstoljátok kedvenc menzakajáitokat? A Buzzfeed videójában megtették, de hamar meg is bánták.  Tovább »

Már több mint 1,2 millióan nézték meg az Oxford kórusának karácsonyi videóját. Kezeljétek humorral.  Tovább »

Nem mindig jó, ha valaki okos? Ez a nap videója.  Tovább »

Saját videóval reagáltak a Budapest Film Academy (BFA) diákjai a Baranya megyei rendőrség nemi erőszakról szóló kisfilmjeire.  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

Különleges feladatot talált ki a diákjainak egy középiskolai tanár: a jövőbeli önmaguknak kellett levelet írniuk.  Tovább »

Kémiából érettségiznétek vagy csak sosem tudjátok megjegyezni a különböző elemek tulajdonságait? Ezekkel a videókkal könnyebben fog menni.  Tovább »

Egy diák azt kérdezte az Egyesült Királyság oktatási miniszterétől, mennyi 125 köbgyöke. Nem kapott választ.  Tovább »

Hogyan lehet megértetni a diákokkal, mit jelent az esélyegyenlőség és az esélyegyenlőtlenség? Ez a nap videója.  Tovább »

Az EFOTT-on is buliztatok a nyáron? Elkészült a hivatalos aftermovie - itt nézhetitek meg.  Tovább »

Egyre többen köszönik meg videóban volt tanáraik munkáját - összegyűjtöttük a legjobb kampányokat.  Tovább »

Milyen ebédet kapnak a diákok a nigériai, a japán, a mexikói vagy a nagy-britanniai iskolában? A Buzzfeed videójából kiderül.  Tovább »

Furcsa videót mellékelt a szerző az ötödikeseknek szóló informatika-tankönyvhez - írja az Origo.  Tovább »

Hétfőn újra beültek a diákok az iskolapadba: öt inspiráló és vicces videót gyűjtöttünk össze a tanévkezdéshez.  Tovább »

Egy hospice alapítványnak gyűjt adományokat egy oxfordi férfikórus: legújabb videójukban Shakira dalait adják elő, a felvételt maga az énekesnő is...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X