Különleges reklámot készített egy japán zeneiskola - a háromperces film, amelyre több hírportál, többek között a...  Tovább »

Néhány nap alatt majdnem nyolcmillióan megnézték a YouTube-on annak a lánynak a videóját, aki tökéletesen tudja utánozni a különböző nyelveken...  Tovább »

Slammelő diákokkal készített videót a Roma Oktatási Alap, és slammerversenyt is hirdettek.  Tovább »

Véres videóval próbálja elrettenteni a diákokat az iskolakerüléstől egy ausztráliai civil szervezet - a felvételt hat nap alatt több mint 11...  Tovább »

Néhány másodperc alatt összedőlt a frankfurti egyetemi torony, amelyet vasárnap tíz órakor robbantottak fel.  Tovább »

Megható videót mutatott be a Mashable: a 20 éves, Down-szindrómás Rion Holcombe-ról készített felvételt eddig 800...  Tovább »

2013 legborzalmasabb egyetemi videója jön: a Louisiana State University (LSU) hallgatói önkormányzatának tagjai énekelnek az egyetemről és arról...  Tovább »

Egy Kedvesem-feldolgozás, egy megdöbbentő film az iskolai erőszakról, felvétel egy furcsa előadásról, egy videó, amely negyven év alatt készült el -...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a YouTube legnézettebb videóinak 2013-as listáját - és bár a top tízbe egy egyetemi felvétel sem került, az Ohio State...  Tovább »

Vicces videót találtunk - nem tudjuk, hol tanít a felvételen szereplő oktató, de az biztos, hogy van fantáziája.  Tovább »

Gondoltátok volna, hogy néhány tucat vállalkozó kedvű kollégistával és sötétítővel kész műalkotást lehet létrehozni?  Tovább »

"A Yale a Harvard kevésbé sikeres kistestvére", "a rangsorokban a Harvard az 1-2., a Yale a 3. és a 15.  Tovább »

Michael Jackson Bad című számának 25. évfordulóját ünnepelte az Ohio State University egy egyetemi futballmeccs szünetében.  Tovább »

"Azért választottuk a George Tech-et, mert el akarjuk érni a lehetetlent. Zúzzátok szét az óriások vállát, amelyeken állunk!  Tovább »

Kilenc másodperc alatt felfordult az autóval egy koreai tanuló vezető, a balesetről készült videó a Youtube-on...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X