Elgondolkodtál már azon, mi mindenhez kell az agyad? Vajon mit tudnál csinálni anélkül? A következő videó megmutatja.  Tovább »

Nem mindennapi ebédben volt részük a diákoknak egy olasz iskolában.  Tovább »

Fergeteges bulivá változott egy középiskolai ballagás.  Tovább »

Egy spanyol grafikus, Cristóbal Vila készített egy videót, amiben bemutatja a matematikai törvényszerűségeket természeti példákon.  Tovább »

Közel 400 ezren látták már azt a videót, amit az indiai oktatásról készítettek.  Tovább »

Jonathan Holt, a louisianai Chalmette középiskolai tanára majdnem az összes diákot, akit tanított, bevonta egy lánykérésbe - írta a 444.hu.  Tovább »

Alig egy hét alatt több mint 3,5 millióan látták már a videót, mely egy egyszerű teszttel vizsgálja, mennyire jó a szemetek.  Tovább »

Nem mindennapi előadást tartott egy matematika tanár, a videóját pedig egy nap alatt közel 2 millióan nézték meg.  Tovább »

Vajon milyen lenne az internet, ha középiskola volna? Ezt mutatja be a videó.  Tovább »

Minden bölcsész szemüveges és kardigánt hord, a mérnökök meg rosszul öltözködnek? Ez a véleménye a hallgatóknak a különböző szakok képviselőiről.  Tovább »

Már több mint 1,6 millióan látták azt a felvételt, amin általános iskolásoknak mutatják meg a videólejátszót.  Tovább »

Egy kanadai nonprofit szervezet videójában diákok olvassák fel a róluk szóló rosszindulatú Twitter-üzeneteket.  Tovább »

A tanárok is szórakoznak néha, és bizony előfordul, hogy ennek a diákok nem örülnek. Újabb zseniális videót készített a Buzzfeed.  Tovább »

Zseniális timelapse-videót készített Budapestről egy spanyol diák, aki Erasmusszal négy hónapot töltött itt.  Tovább »

Nem biztos, hogy mindenki látni akarná a matektanárát Miley Cyrusként tekergőzni, egy brit középiskola tanárai mégis vicces videóval jelentkeztek.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X