Egyre többen köszönik meg videóban volt tanáraik munkáját - összegyűjtöttük a legjobb kampányokat.  Tovább »

Milyen ebédet kapnak a diákok a nigériai, a japán, a mexikói vagy a nagy-britanniai iskolában? A Buzzfeed videójából kiderül.  Tovább »

Furcsa videót mellékelt a szerző az ötödikeseknek szóló informatika-tankönyvhez - írja az Origo.  Tovább »

(x)

Gondoskodjon magáról is!

A középiskolások, egyetemisták szüleinek többsége valószínűleg gyermeke jövőjét tartja legfontosabbnak. Sokan még saját jövőjükről is megfeledkeznek.  Tovább »

Hétfőn újra beültek a diákok az iskolapadba: öt inspiráló és vicces videót gyűjtöttünk össze a tanévkezdéshez.  Tovább »

Egy hospice alapítványnak gyűjt adományokat egy oxfordi férfikórus: legújabb videójukban Shakira dalait adják elő, a felvételt maga az énekesnő is...  Tovább »

Hatásos reklám arról, hogyan vesszük el a lányok kedvét a tudományos és a műszaki pályától. Ez a nap videója.  Tovább »

Megtaláltuk minden idők legrosszabb Happy-feldolgozását, amelyet pár hét alatt több tízezren osztottak meg a közösségi...  Tovább »

Miért nem érdemes szaltóval elkápráztatni a diplomaosztó közönségét?  Tovább »

Különleges reklámot készített egy japán zeneiskola - a háromperces film, amelyre több hírportál, többek között a...  Tovább »

Néhány nap alatt majdnem nyolcmillióan megnézték a YouTube-on annak a lánynak a videóját, aki tökéletesen tudja utánozni a különböző nyelveken...  Tovább »

Slammelő diákokkal készített videót a Roma Oktatási Alap, és slammerversenyt is hirdettek.  Tovább »

Véres videóval próbálja elrettenteni a diákokat az iskolakerüléstől egy ausztráliai civil szervezet - a felvételt hat nap alatt több mint 11...  Tovább »

Néhány másodperc alatt összedőlt a frankfurti egyetemi torony, amelyet vasárnap tíz órakor robbantottak fel.  Tovább »

Megható videót mutatott be a Mashable: a 20 éves, Down-szindrómás Rion Holcombe-ról készített felvételt eddig 800...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X