Az anyuka lányát kérte meg, hogy vágja fel a hálaadási pulykát. A lány azonban olyannal szembesült, amire láthatóan nem volt felkészülve.  Tovább »

Ha ilyen az élet ebben a középiskolában, akkor most elég sokan irigykedhetnek rájuk.  Tovább »

Kevesebb, mint 5 másodperc alatt tette ki a Rubik-kockát egy 14 éves fiú.  Tovább »

Vírusként terjed annak a hétéves kisfiúnak a videója, aki végigcsuklotta a himnuszt – amit egyébként ő énekelt egy meccsen.  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Egy amerikai baba olvasni és számolni is megtanult, pedig még beszélni is alig tud.  Tovább »

Nem mindennapi módszerrel kezdik a napot egy Jacksonville-i iskolában: a tanár minden reggel egyesével megdicséri a diákokat, a hiányosságok helyett...  Tovább »

Egy újabb döbbenetes videó látott napvilágot, amelyen egy tanár kezdi el verni a hetedikes diákot.  Tovább »

Ismeritek a relativitás elméletét? És értitek is?  Tovább »

Az amerikai diákok azért tüntetnek, mert az egyetemek nem teremtettek nekik „biztonságos teret”, ahol nem érhetné őket kritika.  Tovább »

Egy szöüli zenei középiskolában készült egy felvétel, amit már csaknem egymillióan láttak. Eredményes az oktatás, az egyszer biztos.  Tovább »

Egy alapítvány arra akarja felhívni a figyelmet, mennyire fontos, hogy a gyerekek álmai valóra váljanak és azok lehessenek, akik lenni szeretnének.  Tovább »

Néhány tizenévesnek megmutatják, mik voltak a legnagyobb slágerek a 80-as években.  Tovább »

Nem akart felállni az asztaltól egy középiskolás diáklány, mire a helyi seriff helyettese erőszakkal rángatta ki a padból. Nem is akárhogy.  Tovább »

Diáklányoknak mutattak klasszikus horrorfilmeket, miközben kamerával vették a reakcióikat.  Tovább »

Igazán érdekes tud lenni, amikor külföldiek próbálkoznak a magyar nyelvvel, ami állítólag az egyik legnehezebben megtanulható nyelv a világon.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X