Rosszul jártak a nyelviskolák a decemberben elindított Tudásod a jövőd!  Tovább »

Meddig lehet jelentkezni az Európai Unió által támogatott nyelvi és informatikai tanfolyamokra? Mikor kezdődnek az utolsó képzések?  Tovább »

Fejlesztenétek nyelvtudásotokat, de nem tudtok több tízezer forintot fizetni egy nyelvtanfolyamért?  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Bár az illetékes miniszteri biztos szerdán cáfolta a Népszava értesülését, miszerint Budapestről és Pest megyéből már...  Tovább »

Támogatott nyelvi és informatikai képzésekre jelentkezhettek a Tudásod a jövőd projekt keretében, maximum 90 ezer forintos értékben.  Tovább »

Már több mint nyolcezren jelentkeztek a Tudásod a jövőd informatikai és nyelvi képzéseire - közölte a a programgazda...  Tovább »

Bár csak kedden jelentették be, hogy újabb 17 intézmény 317 tanfolyamával bővül az uniós támogatású nyelvi és...  Tovább »

Újabb 17 képző intézmény 317 tanfolyamával bővül az uniós támogatású nyelvi és informatikai képzések kínálata keddtől...  Tovább »

Hamarosan újabb képzésekkel bővül a Tudásod a jövőd!  Tovább »

Eddig mintegy száz cégnek sikerült megfelelően regisztrálnia az európai uniós forrásból indított lakossági...  Tovább »

Sok jelentkezőnek okoz gondot a Tudásod a jövőd projektben meghirdetett nyelvtanfolyamokra való internetes...  Tovább »

Majdnem ingyen tanulhattok idegen nyelveket és informatikát januártól - a Tudásod a jövőd nevű programra már jelentkezhettek is.  Tovább »

Százezren vehetnek részt az idegen nyelvi és informatikai képzéseket magában foglaló Tudásod a jövőd projektben 2014...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X