Három francia diák is megsérült a londoni merényletben. 2015-ben már elveszítettek egy öregdiákot egy másik merényletben.  Tovább »

Terrorista jellegű bűncselekmény elkövetésével vádolják hétfőn kezdődött perében azt a lengyel egyetemistát, aki tavaly az alsó-sziléziai vajdasági...  Tovább »

Robbantásos merényleteket tervezett egy 16 éves lány Dániában két iskola ellen - közölte pénteken egy dán ügyész.  Tovább »

A dán hatóságok terrorizmussal vádolják a lányt, akire az ISIS vérdíjat tűzött ki.  Tovább »

hirdetés

Nigériában 2014-ben elrabolt diáklányokról tett közzé vasárnap videofelvételt a Boko Haram iszlamista terrorszervezet, amely közölte azt is, hogy...  Tovább »

Egyelőre nem változik semmi az Ankara által terrorizmussal vádolt Orchidea iskolában, megkezdik a tanévet.  Tovább »

Bangladesben is nagyon elegük van a fiataloknak a szélsőséges iszlamisták terrorakcióiból, ám hisztéria helyett élőlánccal tüntettek a diákok.  Tovább »

Két diák zsákot húzott egy autista társuk fejére, kivégzést szimulálva.  Tovább »

A Sky News brit hírtelevízió forrásai szerint törökországi zsidó óvodák, iskolák, ifjúsági központok ellen tervez merényletet az Iszlám Állam.  Tovább »

Egy brit általános iskolás csak elírt egy szót, mégis a rendőrök hallgatták ki. Sőt, még a szüleit is elővették.  Tovább »

Aknavető gránátok csapódtak kedden egy leányiskolába a szíriai Deir-ez-Zór városában, a támadásban legalább kilenc diák meghalt és többen...  Tovább »

A téli szünet előtt sem állt meg az élet, volt olyan gimnázium, ahol még tüntettek is az utolsó napon.  Tovább »

Gépfegyveres rendőrök vettek körül csütörtök reggel egy zsidó iskolát Zürichben.  Tovább »

Egy síró Eiffel-tornyos képregénnyel támogatná a francia oktatási minisztérium a tanárok munkáját, akiknek el kell magyarázni az alsósoknak is, mi...  Tovább »

A Boko Haram nigériai terrorista csoport szabadon engedett négyet abból a több mint 200 diáklányból, akiket hetek óta fogva tart - közölte...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X