Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha felvételiztek, akkor fontos tudnotok, hogy miért, mennyi többletpontot kaphattok.  Tovább »

Kik jogosultak a felvételin hátrányos helyzet miatt többletpontra, és ez hány pontot jelent a felvételizőknek? Itt a válasz:  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány pont jár az egyetemi-főiskolai felvételin az OKJ-s szakképesítésért? Felvételizők, figyelem, fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot ér a 2018-as felvételin a B2-es és a C1-es nyelvvizsga? Itt van minden pontszámítási információ a nyelvvizsgákról.  Tovább »

Jövőre csak emelt szintű érettségivel lehet bekerülni az egyetemre?  Tovább »

Hamarosan elindul a felvételi előtti nagy pontszámítási hajsza, de pontosan hány többletpont jár a felsőoktatási szakképzések után a felvételinél?  Tovább »

Újabb pontszámítási kérdésre válaszolunk: hány pontot kaphattok a Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciája (TUDOK) elért helyezésért...  Tovább »

Hamarosan minden felvételiző belekezd a számolgatásba, ezért újabb fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mutatjuk, milyen sporteredmények után kaphattok többletpontot a 2018-as felvételin. Érdemes utánanézni, hogy jogosultak vagytok-e ilyen pluszpontokra.  Tovább »

A többeltpontok kiszámolása a felvételik egyik legfontosabb része, ezért most megnéztük, hogy például a tanulmányi, és művészeti versenyeken...  Tovább »

A többeltpontok kiszámolása a felvételik egyik legfontosabb része, ezért most megnéztük, hogy például a felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevél...  Tovább »

Hány pont jár az egyetemi-főiskolai felvételin az OKJ-s szakképesítésért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot szerezhettek a felsőoktatási felvételin, ha ugyanabból az idegen nyelvből emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát is tesztek?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X