Saját éttermeiben ingyen dolgoztatta a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjait Bóta József, a Heves megyei Szihalom...  Tovább »

Húszmillió forinttal tartozik egykori tanárainak a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola, országos a botrány.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint ezer szülő mondott nemet a gimnáziumbezárásról és férőhelycsökkentésről szóló javaslatokra.  Tovább »

Egy bronzérmet és kilenc kiválósági érmet nyertek a magyar versenyzők a fiatal szakmunkások világversenyén, a WorldSkills-en Abu-Dzabiban, ahol 51...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A felsőoktatás és a szakképzés közötti merev határt le kell bontani, sok olyan szakma van, ahol a digitális tudás már beépül a munkába - nyilatkozta...  Tovább »

A botrányos érettségiről elhíresült Paulay Alapítványi Középiskolát a kormányhivatal bezáratta.  Tovább »

Egészségügyi szakközépiskolákban tanulók részére indít ösztöndíjprogramot a kormány - közölte az egészségügyért felelős államtitkár.  Tovább »

Ingyenes megszerezhető szakképzést kerestek? Megmutatjuk, hol érdemes böngészni.  Tovább »

A szakgimnáziumokban bevezetett integrált természettudományi tárgynak idén sem lesz kidolgozott tanári segédanyaga, foglalkozásterve, tankönyvei.  Tovább »

Az egyházi fenntartású iskolákban sem minden tökéletes?  Tovább »

Évről évre csökken a felsőoktatásba bejutó szakközépiskolás végzettségű diákok aránya, csak az elmúlt öt évben hat százalékkal esett vissza – írja a...  Tovább »

A középiskolások számára is több anyagi jellegű támogatás, ösztöndíj érhető el.  Tovább »

„A fokozatosság jegyében a gimnáziumi létszámkorlátok bevezetésére először a magánfenntartású intézmények esetében kerülne sor a 2017/2018-as...  Tovább »

Az iparkamara elnöke nemrég sajnálta, hogy nem zárnak be gimiket, pedig a statisztikák szerint ezek az iskolák egyre népszerűbbek.  Tovább »

Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Hír TV Egyenesen című műsorában kapta meg a kérdést, hogy a gyerekeit szakiskolába, vagy...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X