A munkaadói igényeket rugalmas képzési rendszer kialakításával lehet kielégíteni, a fiatal szakemberek elvándorlását a munkafeltételek javításával...  Tovább »

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerint a szakképzésnek a valós gazdasági...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Rengeteg programon vehettek részt a Szakmák éjszakáján, megnézhetitek például, hogyan működik egy nagy szálloda konyhája, milyen meglepő kéréseket...  Tovább »

A szakgimnáziumi képzés szeptembertől jóval rugalmasabb lesz, a 11. és 12.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Nem egyszer használható szakmunkásokra van szüksége a társadalomnak" - mondta Szilágyi János, aki 2016-ig volt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara...  Tovább »

Kitálalt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara működéséről Szilágyi János, aki 2016-ig volt képzési és oktatási igazgató.  Tovább »

Nem árulja el a Nemzetgazdasági Minisztérium, hány pedagógus hiányzik a szakképző iskolákból.  Tovább »

Több lépést tettek a szakképzés fejlesztése, a lemorzsolódás csökkentése és az oktatás minőségének javítása érdekében - így reagált a...  Tovább »

Péntekig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételire - ezen a vizsgán azoknak a diákoknak kell részt venniük, akik olyan középiskolába...  Tovább »

Perre megy az a makói középiskola, ahol az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint jogsértés történt: az egyik tanári állásra jelentkező pedagógust...  Tovább »

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listája - azok a diákok, akik ezek közül választanak, ösztöndíjat kaphatnak.  Tovább »

Saját éttermeiben ingyen dolgoztatta a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjait Bóta József, a Heves megyei Szihalom...  Tovább »

Húszmillió forinttal tartozik egykori tanárainak a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola, országos a botrány.  Tovább »

Több mint ezer szülő mondott nemet a gimnáziumbezárásról és férőhelycsökkentésről szóló javaslatokra.  Tovább »

Egy bronzérmet és kilenc kiválósági érmet nyertek a magyar versenyzők a fiatal szakmunkások világversenyén, a WorldSkills-en Abu-Dzabiban, ahol 51...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X