Legnagyobb számban a szakmunkásképzőt vagy szakiskolát végzett, 20-39 év közötti nőtlen férfiak terveznek külföldi munkavállalást, ez derül ki a...  Tovább »

Milyen szakmákat választott idén a legtöbb felvételiző a szakközépiskolák kínálatából?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közleményben reagált a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum arra a hírre, hogy azonnali hatállyal felmentették tisztségéből Bánki Donát...  Tovább »

Botrányos vezetőváltás jöhet Budapest egyik legnagyobb szakközépiskolájában.  Tovább »

hirdetés

Anna a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnáziumba járt, amikor nyolc éve, tizenegyedikesként, 16 évesen terhes lett.  Tovább »

Senki ellen nem indult fegyelmi eljárás, senkit semmilyen hátrányos jogkövetkezmény nem ért - mondta az ATV-nek a balatonfüredi Lóczy Lajos...  Tovább »

428 ezren tanulnak a középfokú iskolák nappali tagozatán – a gimnáziumokban és a készségfejlesztő iskolákban emelkedett, a szakközépiskolákban és a...  Tovább »

Felgyorsítják a szakközépiskola-szakgimnázium fejlesztési programot, az intézmények infrastruktúrája valóban elavult - jelentette ki Palkovics...  Tovább »

A munkaadói igényeket rugalmas képzési rendszer kialakításával lehet kielégíteni, a fiatal szakemberek elvándorlását a munkafeltételek javításával...  Tovább »

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerint a szakképzésnek a valós gazdasági...  Tovább »

Rengeteg programon vehettek részt a Szakmák éjszakáján, megnézhetitek például, hogyan működik egy nagy szálloda konyhája, milyen meglepő kéréseket...  Tovább »

A szakgimnáziumi képzés szeptembertől jóval rugalmasabb lesz, a 11. és 12.  Tovább »

"Nem egyszer használható szakmunkásokra van szüksége a társadalomnak" - mondta Szilágyi János, aki 2016-ig volt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara...  Tovább »

Kitálalt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara működéséről Szilágyi János, aki 2016-ig volt képzési és oktatási igazgató.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X