A botrányos érettségiről elhíresült Paulay Alapítványi Középiskolát a kormányhivatal bezáratta.  Tovább »

Egészségügyi szakközépiskolákban tanulók részére indít ösztöndíjprogramot a kormány - közölte az egészségügyért felelős államtitkár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ingyenes megszerezhető szakképzést kerestek? Megmutatjuk, hol érdemes böngészni.  Tovább »

A szakgimnáziumokban bevezetett integrált természettudományi tárgynak idén sem lesz kidolgozott tanári segédanyaga, foglalkozásterve, tankönyvei.  Tovább »

hirdetés

Az egyházi fenntartású iskolákban sem minden tökéletes?  Tovább »

Évről évre csökken a felsőoktatásba bejutó szakközépiskolás végzettségű diákok aránya, csak az elmúlt öt évben hat százalékkal esett vissza – írja a...  Tovább »

A középiskolások számára is több anyagi jellegű támogatás, ösztöndíj érhető el.  Tovább »

„A fokozatosság jegyében a gimnáziumi létszámkorlátok bevezetésére először a magánfenntartású intézmények esetében kerülne sor a 2017/2018-as...  Tovább »

Az iparkamara elnöke nemrég sajnálta, hogy nem zárnak be gimiket, pedig a statisztikák szerint ezek az iskolák egyre népszerűbbek.  Tovább »

Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Hír TV Egyenesen című műsorában kapta meg a kérdést, hogy a gyerekeit szakiskolába, vagy...  Tovább »

„Amit jelenleg a kormányzat csinál, és amit Parragh László képvisel, az az ellentéte annak, ami az európai országok képzési rendszerében történik” -...  Tovább »

Elhibázottnak és felháborítónak tartja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének múlt heti megjegyzését több szakmai szervezet.  Tovább »

Tanulmányi átlagtól függően akár 50 ezer forintot is kaphatnak azok a diákok, akik hiányszakmát tanulnak.  Tovább »

Több száz állami, egyházi, alapítványi intézmény, azaz négy-, öt-, hat- és nyolcéves középiskolák, topgimnáziumok, alternatív iskolák közül kell...  Tovább »

Teljesen átalakult a szakképzés az utóbbi hónapokban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X