Hamarosan kezdődnek a szóbeli érettségik. De mi történik akkor, ha egy vizsgázó nem megy el a szóbelire?  Tovább »

Hogyan "edzhetitek" magatokat a szóbeli franciaérettségire, a nyelvvizsga szóbeli részére vagy akár egy franciaországi nyaralásra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Itt találjátok az emelt szintű érettségik szóbeli tételcímeit.  Tovább »

Mikor lesznek az érettségi szóbeli vizsgái? Mettől meddig tartják a középszintű és az emelt szintű szóbeliket? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány százalékot kell elérni németből az írásbelin ahhoz, hogy a szóbelire is elmehessenek a diákok? Mutatjuk a szabályokat.  Tovább »

Milyen szóbeli vizsgára készülhetnek azok a diákok, akik nem szerezték meg a maximális pontszám legalább 25 százalékát? Utánajártunk.  Tovább »

Melyik vizsgán használhatok szótárt, és melyiken nem? Túlzásba vihetem-e a szótárazást az írásbelin?  Tovább »

Osztatlan tanárszakra jelentkeztek? Akkor részt kell vennetek egy pályaalkalmassági vizsgán. Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

Hány százalékos eredménnyel mehettek szóbelizni? Itt a válasz.  Tovább »

Előrehozott érettségit tesztek valamelyik nyelvből vagy informatikából?  Tovább »

Március 13-ig tarthatnak szóbeli felvételit a középiskolák, több ezer diákra vár újabb próbatétel.  Tovább »

Osztatlan tanárszakra jelentkeztek? Akkor részt kell vennetek egy pályaalkalmassági vizsgán. Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

A középiskolák központi írásbeli vizsgáját már januárban megírta több tízezer diák, de sokan közülük szóbelire is készülhetnek.  Tovább »

Tavaly 26 ezerrel kevesebben próbálkoztak nyelvvizsgát szerezni mint 2016-ban - írta szerdai lapszámában a Világgazdaság.  Tovább »

Brit tudósok bebizonyították, hogy a szóbeli több stresszt okoz, mint az írásbeli.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X