Mikor tartják a középiskolák a központi felvételi vizsgát? Meddig lehet jelentkezni az írásbelire?  Tovább »

Ha németből terveztek nyelvvizsgázni ősszel, akkor most segítünk egy kicsit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Végleg fellélegezhetnek az idei végzősök: véget ért a 2018-as érettségi szezon.  Tovább »

Még mindig várnak rátok szóbeli vizsgák? Összegyűjtöttünk néhány tippet az érettségire. Így menjetek biztosra az utolsó hajrában.  Tovább »

hirdetés

Hány pontot szerezhet a szóbeli érettségin az a vizsgázó, aki póttételt húz? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megkezdődtek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák, amelyek egészen június 29-ig tartanak.  Tovább »

Nemsokára megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: itt találjátok a legfontosabb infókat a feladatokról, a pontozásról és a szabályokról.  Tovább »

Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák már megkezdődtek, de mikor kerülnek sorra azok a diákok, akik középszinten vizsgáznak?  Tovább »

Megkezdődtek a szóbeli érettségik, sok diáknak ez az idei vizsgaszezon legnehezebb része.  Tovább »

Hamarosan megkezdődnek a 2018-as érettségi szezon szóbeli vizsgái. Lássuk, hogy milyen lesz az idei szóbeli vizsga franciából.  Tovább »

Mától megkezdődnek az idei érettségi szóbeli vizsgái országszerte, a diákok először emelt szinten adnak számot tudásukról.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a fizikaérettségi szóbeli vizsgájával? Milyen feladatok lesznek közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a kémiaérettségi szóbeli vizsgáján? Milyen szempontok alapján történik a pontozás közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

Szakemberként régóta mondogatjuk egymásnak a kollégákkal, hogy az érettségi felett jelen formájában eljárt az idő.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a földrajzérettségi szóbeli vizsgájával? Hogyan pontozzák a feladatokat? Milyen fő szempontok vannak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X