Mennyivel emelkedik a minimumponthatár jövőre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A 2015-ös és a 2016-os felvételin ismét emelkedik az alap- és osztatlan szakok, valamint a felsőoktatási szakképzések minimumponthatára, néhány éven...  Tovább »

Mikor húzzák meg a keresztféléves felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a 2016-os felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Mikor derül ki, kit vettek fel a 2015 februárjában induló egyetemi, főiskolai képzésekre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szerdán elindult a keresztféléves felvételi - összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a jelentkezés menetéről, a szakokról és az árakról.  Tovább »

A záróvizsga eredményétől függ majd, hány többletpontot kapnak a felsőoktatási szakképzésen tanulók, ha azonos képzési területen jelentkeznek alap-...  Tovább »

Beszámoltunk a 2014-es pótfelvételi ponthatárairól, megnéztük, mi vár a diákokra és a tanárokra a hétfőn kezdődő tanévben, és azt is, hogy mire...  Tovább »

Hétszáz hallgató került be a Budapesti Gazdasági Főiskolára (BGF) az idei pótfelvételin, a legtöbben a Pénzügyi és Számviteli Karon kezdhetik meg...  Tovább »

710 jelentkező közül 551-en jutottak be a Debreceni Egyetemre az idei pótfelvételin - közölte az egyetem az eduline-nal.  Tovább »

A Nyugat-magyarországi Egyetem növénytermesztő mérnöki alapképzésére kellett az idei pótfelvételin a legtöbb - 472 - pont.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2014-es pótfelvételi ponthatárait, a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakokra 300 körüli pontszámmal is be lehetett...  Tovább »

9500 jelentkező közül 7300-an kerültek be valamelyik egyetemre vagy főiskolára az idei pótfelvételin.  Tovább »

Melyik a legnépszerűbb alapszak az idei pótfelvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Csütörtökön húzzák a 2014-es pótfelvételi ponthatárait: nemsokára kiderül, kik kezdhetik el szeptemberben az egyetemet, főiskolát.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X