Már lehet jelentkezni a 2014-es pótfelvélire, azokra a fizetős szakokra azonban most sem lesz könnyű bekerülni, amelyeken magas ponthatárokat húztak...  Tovább »

Megkezdődött a pótfelvételi, a ponthatárokat augusztus 28-án hozzák nyilvánosságra. Milyenek voltak a pótfelvételi ponthatárai 2013-ban? Utánajártunk.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a pótfelvételire: a jelentkezési lapot augusztus 12-ig lehet leadni, a ponthatárokat augusztus 28-án húzzák.  Tovább »

Hány hallgató került be az elmúlt években egyetemre, főiskolára? Hányan fizetnek a tanulásért? A nap infografikája.  Tovább »

Július 24-én kihirdették a 2014-es felvételi ponthatárait: akik lemaradtak, a második körben, a pótfelvélin még bekerülhetnek valamelyik egyetemre...  Tovább »

Meddig nyújthattok be fellebbezést a felvételi eredménye ellen? Mit kell a kérvénybe írni? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Mikor derül ki, ki jutott be valamelyik egyetemre, főiskolára a 2014-es pótfelvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2014-es felvételi ponthatárait, meghirdették a pótfelvételit, utánajártunk, milyen kiadásra számíthatnak az elsőévesek.  Tovább »

Nyolcszáztízzel több hallgató került be a veszprémi Pannon Egyetemre, mint az elmúlt esztendőben - közölte az egyetem rektora.  Tovább »

A Miskolci Egyetem az idén csaknem 1600 diplomát adott ki, és több mint 2000 hallgatót vett fel eddig a pótfelvételin kívül; 500-zal nőhet a...  Tovább »

Augusztus 4-ig minden felvételiző megkapja a besorolási döntést, az eredmény ellen augusztus 20-ig lehet fellebbezni.  Tovább »

Megvannak a 2014-es felvételi ponthatárai - többen kérdeztétek, hogy mit tehettek, ha bekerültetek az egyik megjelölt szakra, de mégsem szeretnétek...  Tovább »

A felsőoktatásba jelentkező több mint 106 ezer diák közül mintegy 74 ezren nyertek felvételt - közölte Palkovics László, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Nincs markáns változás a Szegedi Tudományegyetemre (SZTE) felvett hallgatók számában a tavalyi adatokhoz képest, az kevesebb mint két százalékkal...  Tovább »

Augusztus 12-ig jelentkezhetnek a 2014-es pótfelvételire azok a diákok, akik egyetlen szakra sem kerültek be, vagy nem vettek részt az idei...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X