Már megnézhetitek az egyes felvételi helyekre számított összpontszámotokat, és azt is, hogyan jött ki.  Tovább »

Számos hazai egyetem és főiskola törekszik, hogy megkönnyítse a hallgatói életét az intézményi ügyintézésben, a kurzusokról és oktatókról feltöltött...  Tovább »

Holnap éjfélkor jár le a határidő, amit az Oktatási Hivatal a felvételihez szükséges adatok, dokumentumok és a sorrend módosításához szabott.  Tovább »

Az eladó ingatlanok ára is az egekben, de a főváros egyes kerületeiben és vidéken is 40 százalékot ugrott sok kiadó lakás ára.  Tovább »

(x)

Jó szélben a SZIE hajója

A Szent István Egyetem hajója jó szelet kapott a magyar felsőoktatás regattájában, értékelte az elmúlt tanévet dr. Tőzsér János rektor.  Tovább »

Idén 111 ezren jelentkeztek a felsőoktatásba, több éves visszatekintésben is régen próbáltak ilyen sokan diplomát szerezni.  Tovább »

Van néhány banánhéj, amin el lehet csúszni, de kis odafigyeléssel ezek elkerülhetők.  Tovább »

Többen kérdeztétek, kell-e ismét hitelesítő adatlapot beküldeni, ha valamilyen, felvételihez szükséges dokumentumot töltötök fel az e-felvételibe.  Tovább »

Együtt izgulhatjátok végig a ponthatárok estjét, de a bulizás biztos oldja majd a feszültséget.  Tovább »

Július 26-án közös bulizással oldhatják az izgalmakat a felvételizők.  Tovább »

A 280-as alsó ponthatár változatlan marad idén is, de a slágerszakok között megugrott a jelentkezések száma, ami sokat számíthat a végelszámolásnál.  Tovább »

Vajon közepes érettségi teljesítménnyel be lehet kerülni az évek óta legnépszerűbb alapszakra államilag finanszírozott formában?  Tovább »

A tavalyinál alacsonyabb ponthatárra számíthatnak a felvételizők néhány szak esetében, de van olyan képzés, ahol magasabbra teszik a bekerülési...  Tovább »

Elstartolt a 2016-os felvételi: milyen követelményeknek kell megfelelnetek, és milyen kötelezettségeket kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjjal...  Tovább »

Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - van olyan mesterképzés, ahova csak maximum pontszámmal lehetett bejutni.  Tovább »

Több mint 5400-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X