Július 26-án közös bulizással oldhatják az izgalmakat a felvételizők.  Tovább »

A 280-as alsó ponthatár változatlan marad idén is, de a slágerszakok között megugrott a jelentkezések száma, ami sokat számíthat a végelszámolásnál.  Tovább »

Vajon közepes érettségi teljesítménnyel be lehet kerülni az évek óta legnépszerűbb alapszakra államilag finanszírozott formában?  Tovább »

A tavalyinál alacsonyabb ponthatárra számíthatnak a felvételizők néhány szak esetében, de van olyan képzés, ahol magasabbra teszik a bekerülési...  Tovább »

Elstartolt a 2016-os felvételi: milyen követelményeknek kell megfelelnetek, és milyen kötelezettségeket kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjjal...  Tovább »

Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - van olyan mesterképzés, ahova csak maximum pontszámmal lehetett bejutni.  Tovább »

Több mint 5400-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2016-os keresztféléves felvételi ponthatárait - volt olyan mesterszak, amelyre csak 87-90-es pontszámmal lehetett bekerülni.  Tovább »

Várhatóan szerdán határozzák meg az idei keresztféléves felvételi pontszámait, amelyeket a felvi.hu oldalon hoznak majd nyilvánosságra.  Tovább »

Negyvenegy szakon húzták meg decemberben a 2016-os ponthatárokat - mi a teendőtök, ha ilyen képzésre jelentkeznétek?  Tovább »

Tovább emeltek a központi ponthatárokon, a gyengébb teljesítményű jelentkezők aligha jutnak majd be a népszerűbb szakokra.  Tovább »

A 2016-os felvételi is változásokat hoz: a jelentkezésért már nem 9 ezer forintot kell fizetni, nem mindenhova elég a középszintű érettségi és a...  Tovább »

Tíz szakra még a tavalyinál is nehezebb lesz a bejutás a 2016-os felvételin, ugyanis emelték a központi ponthatárokat.  Tovább »

Darabszámra maradt a 41 szak, ahol központi ponthatárt húztak, ám sok szaknál emelték a ponthatárt a tavalyihoz képest.  Tovább »

Mennyivel emelkedik a minimumponthatár jövőre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X