A kormány szerdai ülésén tárgyalja újra a felsőoktatásban dolgozók béremelésére vonatkozó javaslatot.  Tovább »

Mikor húzzák meg a keresztféléves felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Érdekes előterjesztés jelent meg a kormány honlapján.  Tovább »

8200 jelentkező közül 5900-an kerültek be valamelyik egyetemre vagy főiskolára az idei pótfelvételin.  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

A Károli Gáspár Református Egyetem két osztatlan tanárképzéséhez kellett a legtöbb - 474 - pont az idei pótfelvételin.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2015-ös pótfelvételi ponthatárait, mutatjuk a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakokat.  Tovább »

Ma hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a felvi.hu oldalon.  Tovább »

Már csak egy napot kell várni és kiderül, ki kezdheti meg szeptemberben a főiskolát. Szerdán hirdetik ki a pótfelvételi ponthatárait.  Tovább »

Még három nap, és nyilvánosságra hozzák az idei pótfelvételi ponthatárait. Kik azok, akik biztosan nem kerülnek be egyetemre, főiskolára?  Tovább »

Másfél hét múlva kiderül, kik kezdhetik el az egyetemet vagy főiskolát szeptemberben.  Tovább »

Második körben augusztus 10., éjfélig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi, főiskolai képzésekre.  Tovább »

Augusztus 10-ig jelentkezhettek a pótfelvételire: megnéztük, milyen ponthatárra számíthatnak azok, akik a tavalyi év legnépszerűbb szakjaira...  Tovább »

Augusztus 10-ig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akiket az általános felvételi eljárásban nem...  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2015-ös pótfelvélire, azokra a fizetős szakokra azonban most sem lesz könnyű bekerülni, amelyeken magas ponthatárokat húztak...  Tovább »

Kik vehetnek részt a pótfelvételin, milyenek lesznek a ponthatárok, és mennyit kell fizetnetek a képzésekért? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X