Nyilvánosságra hozták a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, ennyien jelentkeztek a legnépszerűbb bölcsész képzésekre.  Tovább »

Nagyon úgy fest, sem az előzetes ponthatárok, sem az állami ösztöndíjas helyekért folyó verseny nem veszi el a diákok kedvét a következő szakoktól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, sem az előzetes ponthatárok, sem az állami ösztöndíjas helyekért folyó verseny nem veszi el a diákok kedvét a gazdálkodási és menedzsment...  Tovább »

Több szakon csökkentek az előzetes ponthatárok - itt nézhetitek meg, a ti képzéseteket is érinti-e a változás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2017-es felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani idén?  Tovább »

Milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Hány százaléktól van meg a kettes a közép- és az emelt szintű érettségin? Mutatjuk a pontozási szabályokat.  Tovább »

Mikor tudjátok meg, bekerültetek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára? Már csak pár hónapot kell várni.  Tovább »

A felsőoktatás koncepcióban az áll, hogy "a magyar felsőoktatás világszínvonalú lesz hamarosan. Ez a szokásos blöff. Nem lesz" - szögezte le a hvg.  Tovább »

Negyvenegy szakon a 2018-as felvételin is előzetes ponthatárokat húztak, több szakra jeles érettségi, nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi nélkül...  Tovább »

Mutatjuk, milyen feladatok várnak rátok a 2018-as felvételi jelentkezési határideje után.  Tovább »

Évek óta a jogászképzés egyik legnépszerűbb osztatlan szak, több ezren jelentkeznek állami ösztöndíjas formára, de csak a jelentkezők pár százaléka...  Tovább »

Gazdasági szakra szeretnétek jelentkezni a 2018-as felvételin? Néhány dolognak érdemes utánajárni még a jelentkezési lap kitöltése előtt.  Tovább »

Szerdán nyilvánosságra hozták a keresztféléves képzések ponthatárait.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés