Pontosan mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Többen jelentkeztek és jutottak be mérnök szakokra 2018-ban a hazai felsőoktatási intézményekben, mint tavaly, vagyis évről évre – ha lassan is -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lezárult a 2018-as pótfelvételi jelentkezési időszaka, a ponthatárokat augusztus 24-én hozzák majd nyilvánosságra.  Tovább »

Ha bekerültetek az egyetemre, akkor hamarosan ideje lesz elkezdeni készülni az első félévetekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A most érkező külföldi hallgatókkal tovább emelkedik a Debreceni Egyetem elsőéveseinek száma: a tavalyi 1690 után ebben az évben már 1825-en...  Tovább »

Hétfő éjfélig jelentkezhetnek a pótfelvételi eljárásra azok, akik az általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt főiskolára, egyetemre sem...  Tovább »

Hogyan lehet benyújtani a felvételi jelentkezést? Milyen szabályok vonatkoznak a pótfelvételire és milyenek lesznek a ponthatárok?  Tovább »

Milyenek lesznek a ponthatárok a 2018-as pótfelvételin? Milyen szabályokra kell odafigyelnetek, ha jelentkeztek a pótfelvételire?  Tovább »

Pénteken elindult a 2018-as pótfelvételi, itt nézhetitek a meghirdetett szakok listáját. A pótfelvételire augusztus 6-ig lehet jelentkezni.  Tovább »

Íme az idei felvételi legnépszerűbb orvosi, jogi, informatikai, bölcsész, műszaki, gazdasági és természettudományi képzésének ponthatára.  Tovább »

Azok is beadhatják a pótfelvételis jelentkezést, akiknek nincs meg a 280 pontja?  Tovább »

Fellebbezés helyett közigazgatási pert kell indítania annak a felsőoktatásba jelentkezőnek, aki szerint az Oktatási Hivatal (OH) besorolási döntése...  Tovább »

Mit tehettek, ha meggondoltátok magatokat, és mégsem iratkoznátok be arra a képzésre, ahová bekerültetek a 2018-as felvételin?  Tovább »

Pszichológia, vezetés és szervezés, kommunikáció- és médiatudomány: ezekre a mesterképzési szakokra szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas...  Tovább »

Mikor kaptok hivatalos értesítést arról, hogy bekerültetek az egyik megjelölt szakra? Néhány nap múlva érkezik a besorolási határozat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X