Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Keresztféléves felvételivel jelentkeztek egyetemre, főiskolára?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem csak tavasszal felvételizhettek egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Bekerültetek a pótfelvételin valamelyik egyetemre vagy főiskolára? Mikor érkeznek az információk a beiratkozásról és az egyéb tudnivalókról?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat. A 7840 pótfelvételiző közül 5445-en kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.  Tovább »

A 2018-as pótfelvételin is húztak extrém magas ponthatárokat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018-as pótfelvételi ponthatárait: voltak olyan alapszakok, amelyekre közepes érettségivel is be lehetett kerülni, a...  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra a 2018-as pótfelvételi ponthatárait - eldől, ki került be a megjelölt egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Ma kiderül, hányan kezdik meg idén szeptemberben tanulmányaikat valamelyik felsőoktatási intézményben, hiszen kihirdetik a 2018-as pótfelvételi...  Tovább »

Pontosan mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Többen jelentkeztek és jutottak be mérnök szakokra 2018-ban a hazai felsőoktatási intézményekben, mint tavaly, vagyis évről évre – ha lassan is -...  Tovább »

Lezárult a 2018-as pótfelvételi jelentkezési időszaka, a ponthatárokat augusztus 24-én hozzák majd nyilvánosságra.  Tovább »

Ha bekerültetek az egyetemre, akkor hamarosan ideje lesz elkezdeni készülni az első félévetekre.  Tovább »

A most érkező külföldi hallgatókkal tovább emelkedik a Debreceni Egyetem elsőéveseinek száma: a tavalyi 1690 után ebben az évben már 1825-en...  Tovább »

Hétfő éjfélig jelentkezhetnek a pótfelvételi eljárásra azok, akik az általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt főiskolára, egyetemre sem...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X