Milyenek lesznek a 2015-ös ponthatárok? Be lehet kerülni az egyetemekre és főiskolákra 280 ponttal? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Milyen ponthatárok várhatóak az alapképzéseken, és hol nézhetitek meg a központi ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Február 15-ig lehetett jelentkezni a 2015-ös felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2015-ös felvételire: íme, ezeken a szakokon húztak a minimumponthatárnál magasabb, központi limitet.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2015-ös felvételire: megnéztük, milyenek az osztatlan tanárképzési szakok, mit tanulhattok a legnépszerűbb...  Tovább »

Nem érdemes a postást várni, ha jelentkeztetek az idei keresztféléves felvételire - a besorolási döntés nem postán érkezik.  Tovább »

Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - a legjobb eredmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, valamint a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

Több mint 5800-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2015-ös keresztféléves felvételi ponthatárait - volt olyan mesterszak, amelyre csak 80 feletti pontszámmal lehetett bekerülni.  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási keresztféléves ponthatárokat a www.felvi.hu oldalon.  Tovább »

Bekerültehettek a kiválasztott szakra, ha nem mentek át az alkalmassági vizsgán? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Elstartolt a 2015-ös felvételi: milyen követelményeknek kell megfelelnetek, és milyen kötelezettségeket kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjjal...  Tovább »

Várhatóan csütörtökön határozzák meg az idei keresztféléves felvételi pontszámait, amelyeket a www.felvi.hu oldalon hoznak nyilvánosságra.  Tovább »

Jövő hét csütörtökön kiderül, kik kezdhetik el februárban az egyetemet vagy a főiskolát.  Tovább »

Negyvenegy szakon húzták meg decemberben a 2015-ös ponthatárokat - mi a teendőtök, ha ilyen képzésre jelentkeznétek?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X