Honnan tudhatjátok, hogy nőni vagy csökkenni fognak az idei ponthatárok az elmúlt évekhez képest?  Tovább »

Az eddigi 16 mellett további 25 szakon húztak központi ponthatárt a 2015-ös felvételin: aki ezt nem éri el, csak önköltséges helyre kerülhet be.  Tovább »

Olyan alapszakra jelentkeztetek, amelyen csak magas pontszámmal lehet ösztöndíjas helyet szerezni, az önköltséget pedig nem tudnátok fizetni?  Tovább »

Míg a végzősök többsége az érettségire készül, akadnak olyanok is, akik már a ponthatárok miatt izgulnak. Mikor derül ki, kit hova vettek fel?  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

Olyan alapszakra jelentkeztetek, amelyen csak magas pontszámmal lehet ösztöndíjas helyet szerezni, az önköltséget pedig nem tudnátok fizetni?  Tovább »

Milyenek lesznek a 2015-ös ponthatárok? Be lehet kerülni az egyetemekre és főiskolákra 280 ponttal? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Milyen ponthatárok várhatóak az alapképzéseken, és hol nézhetitek meg a központi ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Február 15-ig lehetett jelentkezni a 2015-ös felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2015-ös felvételire: íme, ezeken a szakokon húztak a minimumponthatárnál magasabb, központi limitet.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2015-ös felvételire: megnéztük, milyenek az osztatlan tanárképzési szakok, mit tanulhattok a legnépszerűbb...  Tovább »

Nem érdemes a postást várni, ha jelentkeztetek az idei keresztféléves felvételire - a besorolási döntés nem postán érkezik.  Tovább »

Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - a legjobb eredmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, valamint a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

Több mint 5800-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2015-ös keresztféléves felvételi ponthatárait - volt olyan mesterszak, amelyre csak 80 feletti pontszámmal lehetett bekerülni.  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási keresztféléves ponthatárokat a www.felvi.hu oldalon.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X