A magyar fiatalok a legoptimistábbak pénzügyekben egy új kutatás szerint.  Tovább »

A tanárnő állítja, hogy nem magára költötte a milliókat, és a történtek nagyon megviselték.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A gyerekek nagyon korán, akár már ötévesen érzelmi különbséget tudnak tenni a pénz elköltése és megtakarítása között - állapították meg a Michigani...  Tovább »

Ismét szeptember elseje van, elkezdődött egy újabb tanév.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A most felnövekvő generáció szezonális költései között nagy súllyal szerepelnek a fesztiválok.  Tovább »

Az Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny héten lebonyolított döntőjében a 2016.  Tovább »

Már hónap közepén elfogy a pénzetek, ezért minden jó programot ki kell hagynotok, és be kell érnetek a májkrémes kenyérrel?  Tovább »

Mind a tandíjak, mind a diákoknak folyósított ösztöndíjak terén jelentősek az eltérések a felsőoktatásban az Európai Unió tagállamaiban - állapítja...  Tovább »

Albérlet és kollégium helyett egy hajóban lakik a londoni Tech Music School egyik hallgatója - írja a Daily Mail.  Tovább »

Eddig olcsó étkezési és szabadidős lehetőségeket ajánlottunk nektek, most öt tippet adunk ahhoz, hogyan spórolhattok a legapróbb mindennapi dolgokon...  Tovább »

Nehéz pont akkor spórolni, amikor függetlenedni kezdtek, és rengeteg új élmény, lehetőség jön szembe – főleg, ha külföldön tanultok tovább.  Tovább »

Átlagosan havi 85 686 forintból élnek a magyar egyetemisták - derül ki az Eurostudent 2014-es felméréséből.  Tovább »

Míg a középiskolásoknál átlagosan 15 ezer forint a havi keret, az egyetemi, főiskolai hallgatók 45 ezer forintból...  Tovább »

Csütörtökön tartották az első tárgyalást a HÖK-ös pénzügyek nyilvánossága miatt indított perben - írja az Átlátszó...  Tovább »

Kormányzati anyagokhoz, belső szabályzatokhoz, szerződésekhez, jegyzőkönyvekhez lehet hozzáférni a hallgatói...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X