Úgy érzitek, hogy nem sikerült jól az idei felvételi? Nem kell egy évet kihagyni a következő felvételi időszakig! Itt a lista, miket tanulhattok:  Tovább »

Ha valaki továbbtanuláson gondolkodik, nem csak a főiskola vagy az egyetem jöhet szóba. Rengeteg szakmát lehet elsajátítani az OKJ-s képzéseken.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában. Mit kell figyelni a képzési jegyzékben?  Tovább »

Milyen OKJ-s képzésekre jelentkezhetnek azok, akik nem szereztek érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tényleg el lehet végezni két OKJ-s képzést teljesen ingyen, államilag támogatott formában?  Tovább »

A népszerű képzőcentrumokban már beteltek az OKJ-s képzések férőhelyei - írja a Metropol.  Tovább »

Sokan nem tudják, hogy az első szakképesítés megszerzése - vagyis az első OKJ-s képzés - mindenkinek ingyenes, attól függetlenül, hogy van-e már...  Tovább »

Minden szakon megkapjátok a 24 többletpontot az OKJ-s végzettségért? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

"A felsőoktatás után úgy tűnik, most az OKJ-t nyírja ki a kormány.  Tovább »

Januártól megbénulhat a felnőttoktatás az Országos Képzési Jegyzék átalakítása miatt, a tanfolyamok ugyanis...  Tovább »

A mérlegképes könyvelői és a pénzügyi-számviteli ügyintézői képzés vezeti a Perfekt Zrt.  Tovább »

Mérlegképes könyvelő, pénzügyi-számviteli ügyintéző, társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó, államháztartási...  Tovább »

A „világ tesztpilóta-iskolájaként” hirdeti magát az egyesült államokbeli National Test Pilot School, amely egy...  Tovább »

Felére csökken a szakképesítések száma, januártól számos tanfolyamon többszörösére nő az óraszám, így a képzések ára is magasabb lesz – ilyen...  Tovább »

Munka, tanulás, vagy semmittevés – ezek közül választhatnak azok, akiket idén nem vettek fel egyetemre, főiskolára.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X