Névtelen e-mailt kapott a Műegyetem gazdasági karának megbízott dékánja, bizalmi szavazást kért saját maga ellen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Fennmaradhat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) jelenlegi egysége, a szenátus újra megerősítette, hogy az intézmény szerves és...  Tovább »

Javában zajlik a békéltető munka a BME GTK és az egyetem vezetése között, a BME-t eddig élesen kritizáló hallgatói önkormányzat tegnapi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arra kérik az oktatási államtitkárságot, hogy segítsék őket az egyetem egységének megőrzésében.  Tovább »

"Értetlenül állunk azon tény előtt, hogy a fenntartó kezdeményezi a GTK-nak a BME szervezetéből való kiválását és az ELTE szervezetébe történő...  Tovább »

Egyre reménytelenebbnek látják, hogy megegyezzenek a rektorral a BME-n maradásról. Rengeteg szak kerülhet át az ELTE-hez.  Tovább »

Már valószínűsíteni lehet, hogy az ELTE-hez vándorol a Műegyetem gazdasági kara - legalábbis ezt kérik a hallgatók és az oktatók.  Tovább »

A héten megindult az iskolák teljes központosítása, elsőként Zalaegerszegen.  Tovább »

"Oktatóinkkal együtt kértük a fenntartót, hogy a GTK által megfogalmazott peremfeltételek mellett csatolja az ELTE-hez a GTK-t" - írta péntek esti...  Tovább »

Jót akartak, de elég rosszul sikerült: a nők szépérzékével érveltek, nem a szaktudásukkal.  Tovább »

A 168 óra szerint kitennék a Szkénét a Műegyetem épületéből.  Tovább »

A mémgyárosokat is megihlette a Műegyetem gazdasági kara körüli káosz - ezeket a BME GTK Facebook-oldalán találtuk.   ...  Tovább »

Tüntetést hirdettek hétfő 17 órára a GTK hallgatói, miután addig súlyosbodott a kar és a Műegyetem vezetése között kialakult helyzet, hogy a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X