Magyar győzelemmel zárult az amerikai nemzetközi jogi-szoftverfejlesztő verseny, a Global Legal Hackathon - közölte a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „E” épületének egyik vécéjében az alábbi figyelmeztetés fogadja a hallgatókat - írja a 444.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ennél menőbb dolgot még nem láttunk magyar egyetemen.  Tovább »

Autonóm járműirányítási mérnök mesterszakot indít szeptemberben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közlekedésmérnöki és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Komplex ösztöndíjprogramot indít szeptembertől a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kara.  Tovább »

A BME kapott felkérést a 2019. évi OTDK két szekciójának teljeskörű lebonyolítására, és a nyitó ünnepséget is a Műegyetemen tartják.  Tovább »

A világ második legjobbja lett a műegyetemi mérnökhallgatók robotkészítő csapata a World Robot Olympiad Costa Rica-i döntőjében - írja az egyetem.  Tovább »

Névtelen e-mailt kapott a Műegyetem gazdasági karának megbízott dékánja, bizalmi szavazást kért saját maga ellen.  Tovább »

Fennmaradhat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) jelenlegi egysége, a szenátus újra megerősítette, hogy az intézmény szerves és...  Tovább »

Javában zajlik a békéltető munka a BME GTK és az egyetem vezetése között, a BME-t eddig élesen kritizáló hallgatói önkormányzat tegnapi...  Tovább »

Arra kérik az oktatási államtitkárságot, hogy segítsék őket az egyetem egységének megőrzésében.  Tovább »

"Értetlenül állunk azon tény előtt, hogy a fenntartó kezdeményezi a GTK-nak a BME szervezetéből való kiválását és az ELTE szervezetébe történő...  Tovább »

Egyre reménytelenebbnek látják, hogy megegyezzenek a rektorral a BME-n maradásról. Rengeteg szak kerülhet át az ELTE-hez.  Tovább »

Már valószínűsíteni lehet, hogy az ELTE-hez vándorol a Műegyetem gazdasági kara - legalábbis ezt kérik a hallgatók és az oktatók.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X