Az Országgyűlés elé kerül a thai Mahachulalongkornrajavidyalaya Egyetem magyarországi működéséről szóló megállapodás.  Tovább »

Még mindig vizsgálják, hogy a CEU valóban folytat-e képzéseket a tengerentúlon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még mindig nem reagált a magyar kormány New York állam oktatási hivatalának levelére, amelyben a hivatal megerősítette, hogy a CEU megfelel a...  Tovább »

Jóváhagyta a CEU kuratóriuma, hogy az egyetem a megkezdje a hallgatók toborzását a 2019/2020-as tanévre - Budapestre.  Tovább »

hirdetés

A Magyarországról való kivonulását fontolgatja a CEU, miután a kormány közel egy éve nem írja alá New York állammal a megállapodást.  Tovább »

Várakozó állásponton vannak, meg kell várniuk, hogy mit lép a kormány – ezt mondta a CEU helyzetéről az egyetem rektora.  Tovább »

Az Alkotmánybíróság (Ab) az európai alkotmányos párbeszéd jegyében felfüggesztette eljárását a nemzeti felsőoktatási törvénnyel és a civil...  Tovább »

A CEU jelenleg bizonytalan helyzetben van, noha az egyetem minden feltételt teljesített, a kormány továbbra is vonakodik aláírni azt az államközi...  Tovább »

Nem akarják megosztani tapasztalataikat a nyilvánossággal a Közép-európai Egyetem (CEU) New York-i kampuszát meglátogató magyar delegáció tagjai -...  Tovább »

„Személyes véleményem szerint június végén úgy kell lezárni az évet, úgy kell elbúcsúzni a diákoktól, hogy megmondjuk, az egyetem Budapesten...  Tovább »

A helyzet rendezéséhez már csak egy lépés szükséges, az, hogy Magyarország kormánya aláírja a 2017 szeptemberében New York állammal közösen...  Tovább »

Az Európai Egyetemi Szövetség (EUA) határozottan elítéli a közelmúltban Magyarországon történteket.  Tovább »

Bizonyos szempontból biztonsági szempontból nyitnak kampuszt Bécsben, de bíznak abban, hogy megegyeznek a magyar kormánnyal - mondta a CEU...  Tovább »

Egyetértési nyilatkozatot írt alá Bécs városa a Közép-európai Egyetemmel (CEU) egy campus létesítéséről - írta az APA osztrák hírügynökség hétfőn.  Tovább »

Már az Európai Uniós Bírósága előtt van az Európai Bizottság keresete a lex CEU ügyében - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X