A magyar kormány állítólag már nem ragaszkodik az egyik teljesíthetetlen feltételhez CEU-ügyben, de ettől még maradt egy kivitelezhetetlen feladata...  Tovább »

A CEU kommunikációs munkatársa úgy tudja, hogy a törvény megszületése óta mindössze két egyeztetés zajlott New York állam és a magyar kormány között...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pár hónap keménykedés után feladta a magyar kormány, hogy Donald Trumppal tárgyaljon a CEU-ról.  Tovább »

Újabb szakaszba léptette csütörtökön az Európai Bizottság (EB) a felsőoktatási törvény módosítása miatt áprilisban Magyarország ellen megindított...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Második szakaszba léptetheti jövő csütörtökön az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény ügyében még április végén kezdeményezett...  Tovább »

Eddig nem mondta ki senki a kormányból, hogy Soros György miatt zárnák be az egyetemet.  Tovább »

A velencei bizottság érkezett Budapestre, és úgy tűnik, az ő véleményük döntő lehet CEU-ügyben.  Tovább »

Az oktatási államtitkár a kormánypárti Figyelőnek adott interjút.  Tovább »

Michael Ignatieff rektor egy konferencián árulta el, hol tart a CEU-ügy.  Tovább »

Levélben köszönte meg Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az amerikai szövetségi oktatási miniszternek, hogy tudomásul vette a magyar...  Tovább »

A Magyar Nemzetnek név nélkül nyilatkozó forrás azt állította, a kormány biztos benne, hogy nem kaszálja el az Alkotmánybíróság a törvényt.  Tovább »

A volt AB-elnök és három kollégája szerint három ponton is alkományellenes a törvény.  Tovább »

Erről az Erasmus 30. évfordulójára rendezett ünnepségen beszélt az uniós biztos.  Tovább »

A CEU nem szerepelhet a Quacquarelli Symonds (QS) 2018-as összesített felsőoktatási rangsorában, hiszen az olyan egyetemeket listáz, amelyek...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X