Jövőkép programot indít a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), a kezdeményezés célja, hogy feltárják és összegezzék a...  Tovább »

18 szakkollégium már csatlakozott a kezdeményezéshez, melynek célja, hogy összehangoltan tiltakozzanak a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítás...  Tovább »

Újabb rangsorra került fel a CEU: a Times Higher Education összeállította azoknak a felsőoktatási intézményeknek a listáját, amelyekben magas a...  Tovább »

Az egyetem könyvtárát rengeteg nem CEU-s diák is használja.  Tovább »

hirdetés

A rektorhelyettes nemrég azt mondta, kevesebb mint 50 százalék az esélye a maradásnak, a rektor azonban arról ír, mindent megtesznek a budapesti...  Tovább »

Áder után Orbán is csúsztatott egy jókorát Michael Ignatieff mondatával.  Tovább »

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az elmúlt hetekben Soros György leplezetlen módon "intenzív lobbitevékenységbe kezdett" Brüsszelben.  Tovább »

A rektor is megszólalt az eljárás hírére.  Tovább »

"Áder Jánosnak nem előadást tartani, hanem tanulni kellene mennie abba az iskolába, ahol diákok és tanárok még tudnak és mernek élni demokratikus...  Tovább »

Brüsszel nekimegy a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosításnak.  Tovább »

Az OH nem adja ki a lex CEU-nál érvként felhozott állítólagos vizsgálat anyagait.  Tovább »

Enyedi Zsolt pontról pontra cáfolta a köztársasági elnök CEU-val kapcsolatos csúsztatásait, amelyeket Áder a trefortos diákok kérdéseire válaszolva...  Tovább »

Szoros kapcsolat van az akadémiai és a demokratikus szabadság között, a különböző nézetektől és politikai szándékoktól függetlenül nem megengedhető...  Tovább »

Megtartotta előadását a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban Áder János.  Tovább »

"Bajszos szar" - valaki ezt írta fel a budapesti ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium előtti járdára és az úttestre - írja a 444.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X