Lássuk, mennyire emlékeztek a mesékre. Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kétperces teszttel.  Tovább »

Lássuk, mennyire figyeltetek művészettörténet órán (már ha volt az iskolátokban ilyen). Hibátlanul ki tudjátok tölteni a következő tesztet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A 2017-es emelt szintű magyarérettségi feladataiból válogattunk.  Tovább »

Felismeritek ezeket az híres embereket még akkor is, ha a képek fiatal korukban készültek? Érdekes tesztet ajánlunk kedd reggelre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokat néztétek a híres magyar rajzfilmeket? Emlékeztek a szereplőkre? Most kiderül, mennyire ismeritek a magyar rajzfilmeket.  Tovább »

Most kiderül, mennyire vagytok képben a magyar irodalom híres verseivel, költeményeivel. Figyeltetek irodalomórán?  Tovább »

Fontos történelmi események, évfordulók közül válogattunk nektek. Tudjátok, melyik év szilveszterén történtek az alábbi események? Lássuk!  Tovább »

Jól emlékeztek egy-egy szereplő nevére a magyar filmekből? Lássuk, mennyire jó a memóriátok, teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

Vajon meg tudnátok oldani a matekérettségi első részét? Minden kérdésre helyesen tudtok válaszolni? Jól mennek a logaritmusok és a képrejtvények?  Tovább »

Ti felismeritek az országokat, folyókat és településeket? Most kiderül, mennyire vagytok jók föciől. A 2017.  Tovább »

2017 legnézettebb irodalmi kvízeiből készítettünk válogatást: a középiskolában tanult verseket, a kötelező olvasmányokat, irodalmi nyitómondatokat...  Tovább »

Sokan nem szeretik a matekot, és bár ezek a példák nem tartoznak a legnehezebbek közé, mégis okozhatnak némi nehézségeket.  Tovább »

Ebben a kétperces tesztben arra vagyunk kíváncsiak, vajon felismeritek-e a színészek alapján a híres filmeket.  Tovább »

Vajon meg tudnátok oldani a matekérettségi első részét? Próbáljátok ki.  Tovább »

Mikor jelentek meg ezek a számok? Tíz dal, ami meghatározta a 2000-es éveket. Ezt a tesztet biztosan élvezni fogjátok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X