Meg tudjátok mondani, mit jelentenek a következő régi magyar szavak? Izgalmas tesztet ajánlunk szerda reggelre.  Tovább »

Sokat olvastok? Akkor a következő kvíz nem okozhat gondot, hiszen több kötelező olvasmányra is rákérdezünk. Ki a szerző?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ti meg tudjátok csinálni ezt az általános iskolai matektesztet? Most kiderül, mennyire lehet titeket könnyen beugratni. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Meg tudjátok mondani, hogy melyik zászló melyik országé? Kétperces tesztet készítettünk nektek.  Tovább »

hirdetés

Hogy álltok az idegen szavakkal? Ezzel a kvízzel tesztelhetitek vagy éppen fejleszthetitek a szókincseteket.  Tovább »

Kitaláljátok, hogy ki a szerző egy-egy verscím alapján? 12. osztályos szöveggyűjteményből választottunk néhány verset. Ki írta őket?  Tovább »

Emlékeztek még a régi Disney-mesékre? Lássuk, hogy tudjátok-e a helyes választ a következő kérdésekre.  Tovább »

Nektek hogy megy a helyesírás? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel. Szimpla vagy dupla mássalhangzóval kell írni az alábbi szavakat?  Tovább »

Régóta szeretnétek valamilyen nyelvet tanulni az angolon kívül, de nem tudjátok eldönteni, hogy melyik legyen az?  Tovább »

Tudjátok, melyik a világ leggyorsabb madara vagy mi Kína fővárosa? Vajon okosabbak vagytok, mint egy ötödikes? Most kiderül.  Tovább »

Mennyire figyeltetek biológiaórán? Ezzel a kvízzel tesztelhetitek ismereteiteket. Hajrá!  Tovább »

Ki írta a következő drámákat, regényeket, novellákat? Ezeket a szövegeket általában kötelező olvasmánynak is fel szokták adni.  Tovább »

Mivel foglalkozott Reguly Antal és milyen tudomány az etológia? Ehhez hasonló kérdésekkel találkozhattok a következő fizikai műveltségi kvízben.  Tovább »

Mit tudtok a magyar építészekről? És az építészeti stílusokról? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A magyar népmese napját a Magyar Olvasástársaság kezdeményezésére 2005 óta ünnepeljük Benedek Elek születésnapján, szeptember 30-án.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X