Ha többféleképpen is kipróbálnátok, hogy mennyire vagytok otthon az irodalomban, akkor a következő válogatás nektek szól.  Tovább »

Szívesen megoldanátok néhány matektesztet? Mutatunk három egészen izgalmas kvízt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milliók nagy kedvence a Seth McFarlane alkotta szatíra, úgyhogy elhoztunk mi is egy tesztet. Mennyire ismered Amerika egyik kedvenc sorozatát?  Tovább »

Lefordítottunk néhány Ady Endre-verset angolra, méghozzá a Google fordítója segítségével - és időnként érdekes fordításokat kaptunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebben a tesztben egy-egy fotó alapján fel kell ismernek az adott fővárost és annak országát. Menne?  Tovább »

Mennyire ismeritek a magyar közmondásokat? Be tudjátok őket fejezni? Lássuk!  Tovább »

Ebben a földrajzi tesztben fővárosokra kérdezünk rá.  Tovább »

Izgalmas műveltségi kvízekkel tesztelhetitek magatokat. Lássuk, hogy ismeritek e a következő szavak jelentését.  Tovább »

A helyesírást sosem árt gyakorolni. Nektek nem okoznak fejtörést a következő tesztek? Lássuk, mennyi lesz hibátlan?  Tovább »

Az ember nem is hinné hány olyan nagy sláger van, amik valójában feldolgozásai egy korábbinak.  Tovább »

Az utóbbi időkben is számos érdekesnél érdekesebb kvízt készítettünk nektek, ezek közül most az irodalmiakból állítottunk össze válogatást.  Tovább »

Az elmúlt fél évszázadban a könnyűzene legnagyobb előadói nem csak zenéikben mérhető.  Tovább »

Frida Kahlo a képzőművészet egyik legérdekesebb női alkotója. Jellegzetes motívumaival mindennapi szenvedéseit örökítette meg a vásznon.  Tovább »

Az irodalomban számos olyan regény van, aminek a kezdőmondata legendássá vált. Kitaláljátok, hogy melyik idézet melyik könyvből van?  Tovább »

Lássuk, nektek hibátlan-e a helyesírásotok. Tudjátok, hogy kell helyesen írni a következő tíz szót? Most kiderül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X