Az emberi test témaköréből válogattunk nektek kérdéseket. Alapvető funkciókról, felépítésekről és működésekről van bennük szó. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Felismeritek a különböző korstílusokat? Ha igen, vagy csak kíváncsi vagytok, ezt a teszt nektek való.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire vagytok tudatos, felkészül álláskeresők.  Tovább »

Most kiderül, mennyire ismeritek Magyarország földrajzát vagy mennyire tippeltek jól. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az elmúlt hetekben több szuper tesztet kitölthettetek - ezek közül ajánlunk nektek hármat.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres magyar költők és írók szerelmeit, feleségeit, múzsáit. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Teljesen különböző témájú kérdéseket válogattunk nektek. Földrajz, történelem, kultúra és egy kis kémia. Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak.  Tovább »

Az informatikai alapismeretek érettségi korábbi feladatsoraiból válogattunk nektek. Megbirkóztok velük? Hány pontot értek el?  Tovább »

Ma 268 éve született Révai Miklós nyelvész, egyetemi tanár, a magyar történeti nyelvészet megalapítója.  Tovább »

Ti gyakran találkoztok a hétköznapokban ezekkel az idegen szavakkal? Az összesnek tudjátok a pontos jelentését?  Tovább »

Úgy gondoljátok, hogy rajtatok nem foghat ki a matek? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben a történelmi évszámokkal. Ezeket az eseményeket is ismeritek. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk mennyire vagytok képben a folyók földrajzával. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Olyan helyesírási kvízzel készültünk nektek, amiben többek között a legproblémásabb helyesírási kérdésekkel is találkozhattok. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Újabb tíz olyan régi magyar szót hoztunk nektek, amelyek között kifejezetten olyanok szerepelnek, amiket ma is használunk, csak más jelentésben.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X