Lássuk, mennyire vagytok jók művtöriből. A következő hét kép sem foghat ki rajtatok? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szeretitek az irodalmat, sok verset ismertek? Akkor ezt a tesztet nektek találták ki. Ebben a kvízben tíz verset idézünk, tudjátok, ki a szerzőjük?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. A következő tíz szó sem foghat ki rajtatok? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ha felcsendülnek a rádióban, mindenki megismeri őket. Ha valaki elkezdi az első sorukat, mindig van, aki folytatja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebben a kvízben híres történelmi személyek szintén híres idézeteit gyűjtöttük össze nektek. Tudjátok, melyiket ki mondta?  Tovább »

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben. A következő tíz kérdésre is van válaszotok? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok töriből? Akkor ez a teszt sem foghat ki rajtatok. Tudjátok, hogy a következő hét fogalom mit jelent?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő régi magyar szavakat. Mindnek tudjátok a jelentését? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Két vizsga között szívesen néztek magyar filmeket? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

Nagy utazók vagytok? Vagy csupán úgy gondoljátok, hogy jól ismeritek a különböző országok építészetét?  Tovább »

Tudjátok, hogy mi hol van Magyarországon? Ehhez a kvízhez jól jöhet egy kis történelemtudás is. Teszteljétek ismereteiteket, hajrá!  Tovább »

Ha szeretitek a filmeket, és sokat láttatok már, régit és újat, magyart és külföldit egyaránt, akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

A következő tesztet Mensa-tagok állították össze: ha kitöltitek, kiderül, érdemes-e a jelentkezni a legmagasabb intelligenciahányadossal rendelkezők...  Tovább »

Ha érdekelnek a magyar tájszavak, netalán még ismertek is közülük jó néhányat, akkor ez a kvíz nektek való.  Tovább »

Három különböző irodalmi teszt közül válaszhattok: mennyire ismeritek ezeket az írókat és a regényeiket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X