Kíváncsiak vagytok, mennyire kopott meg a tudásotok a jogosítvány megszerzése óta vagy most kezditek el a tanulást?  Tovább »

Néhány nap múlva kiderül, hol tanultok tovább szeptembertől. De a következő tanév kezdetéig még van néhány feladatotok. Csupa kellemes feladat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már elérhető az a dokumentum, amely ahhoz kell, hogy visszaigényelhessétek a KRESZ-tanfolyam és a -vizsga díját.  Tovább »

Évente átlagosan 30 ezer 20 év alatti fiatal tesz sikeres KRESZ-vizsgát, várhatóan ennyien veszik majd igénybe a tanfolyam és a vizsga díjának...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vezetni tanulnátok? Jó hírünk van, már ingyenesen is megszerezhetitek a KRESZ-tudásotokat. De mit is jelent ez pontosan?  Tovább »

Ingyenes lesz a sikeresen teljesített KRESZ-tanfolyam és -vizsga július 1-jétől a 20 évnél fiatalabbaknak, a díjat utólag téríti meg az állam -...  Tovább »

Július 1-jétől a kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak.  Tovább »

Vezetni tanulnátok? Jó hírünk van, hamarosan ingyenesen szerezhetitek meg a KRESZ-tudásotokat. De mit is jelent ez pontosan?  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, mennyire kopott meg a tudásotok a jogosítvány megszerzése óta? Próbáljátok ki ezt a két tesztet.  Tovább »

Vezetni tanulnátok? Hamarosan jön az államilag támogatott KRESZ-tanfolyam és -vizsga a 20 évnél fiatalabbaknak. Kik igényelhetik vissza a vizsgadíjat?  Tovább »

A forgalmi vizsgán a falat lebontva belehajtott a vizsgaközpont épületébe egy 17 éves minnesotai lány.  Tovább »

2018. július 1-től az állam visszatéríti a KRESZ-tanfolyam és a -vizsga díját a fiataloknak. De vajon melyik mennyibe kerül az online KRESZ-tanfolyam?  Tovább »

2018 július 1-től az állam visszatéríti a KRESZ-tanfolyam és a vizsga díját a fiataloknak.  Tovább »

Ha vezetni tanultok vagy szeretnétek elkezdeni a felkészülést a KRESZ vizsgára, akkor ez az alkalmazás a segítségetekre lehet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X