Palkovics László oktatási államtitkár újra megismételte korábbi ígéretét: ingyenessé teszik az első KRESZ-vizsgát.  Tovább »

Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha éppen KRESZ-vizsgára készültök, vagy még csak tervezitek a jogosítvány megszerzését, akkor ez a teszt pont kapóra jön.  Tovább »

Van olyan autós iskola, ahol a diákok alig több mint 6 százaléka tudja sikeresen letenni a jogosítványhoz szükséges elméleti vizsgát.  Tovább »

hirdetés

Ha ti is vezetni tanulnátok, van tippünk, hogyan fejleszthetitek a képességeiteket játékosan és könnyen.  Tovább »

Ha éppen KRESZ vizsgára készültök, akkor minden gyakorlási lehetőség fontos lehet, hogy a vizsga sikerüljön.  Tovább »

Fontos szabályok, amelyeket nem szabad elfelejteni, ha egyszer már megtanultátok. Itt egy kis lehetőség a gyakorlásra:  Tovább »

Odafigyeltél a tanfolyamon? Most kiderül.  Tovább »

Az elméleti és a gyakorlati képzés díján kívül több mint 42 ezer forintos kiadással kell számolniuk azoknak, akik jogosítványt szereznének - írja a...  Tovább »

Jövőre ingyenes lehet az első középfokú nyelvvizsga - írta a Magyar Idők minisztériumi forrásra hivatkozva hétfői számában.  Tovább »

Akkor is hasznos elvégezni a tesztet, ha már van jogsid, legalábbk iderül, ha felejtettél.  Tovább »

A kerékpárosok védelmében több szabályt is hoznának.  Tovább »

Már körvonalazódik, milyen lesz az új KRESZ, ha egyszer végre elkészül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X