Az osztály zsenije, a sportoló, a számok embere - aligha van olyan középiskolai osztály, ahol ezek a tipikus figurák ne tűnnének fel.  Tovább »

Egy népszerű művész, Sisidea készítette az alkotást, a rajzon állatok képviselik a mentés résztvevőit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Különleges akciójukkal jótékonysági alapjukhoz gyűjtöttek pénzt a brit diákok.  Tovább »

A boldogsághoz olyan részletek járulnak még hozzá, mint például az, hogy a holland gyerekek reggeliznek hétközben, naponta kevesebb mint két órát...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hiába a mindennapos testnevelés, lesújtó állapotokat találtak az iskolások fizikai teljesítményében.  Tovább »

Két gyerek meghalt, hét másik ember könnyebben megsérült szerda reggel egy buszbalesetben a kelet-franciaországi Jura hegységben, Montbenoit...  Tovább »

Kedves következő elnök! (#DearNextPresident) Ezzel az üzenettel készülnek videók az Egyesült Államok iskoláiban.  Tovább »

Általános iskolásként még annyi mindent gondoltunk menőnek, amit már akár a gimiben is cikinek éreztünk, főleg az egyetemen.  Tovább »

Japántól Hawaii-ig sodorta az óceán azt a palackot, amit japán diáklányok bocsátottak vízre öt évvel korábban, benne egy csoportképpel – adta hírül...  Tovább »

Mikortól érdemes vinni a gyereket sportolni? Mi a különbség a hagyományos klubok és az új, piaci alapon szerveződő egyesületek között?  Tovább »

Az állóképességi felmérésen jobban teljesítő diákok tanulmányi eredménye is jobb volt kaliforniai iskolások körében.  Tovább »

Iskolásokat megtámadó rablóbandát fogott el a rendőrség; az elkövetők tavaly decemberben egy felnőttet rablás közben életveszélyesen megsebesítettek...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X