Több mint 21 ezer kérelem érkezett az államkincstárhoz – ennyien szerették volna visszaigényelni sikeres nyelvvizsgájuk díját.  Tovább »

Mire érdemes figyelni mielőtt visszaigénylitek a sikeres nyelvvizsgátok díját?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját, ha január után vizsgáztatok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Már több mint tízezer fiatalnak térítette vissza a sikeres nyelvvizsga díját az állam - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és...  Tovább »

hirdetés

Akik nem voltak elég figyelmesek és alaposak, sajnos lecsúsztak a Diplomamentő programról, ugyanis habár még csak hétfőn nyitották meg a...  Tovább »

Tavaly közel 117 ezren mentek el nyelvvizsgázni, ebből a legtöbben, körülbelül 84 ezren angolból próbáltak bizonyítványt szerezni – ez derül ki az...  Tovább »

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját? Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

Visszaigényelnétek a sikeres nyelvvizsga díját? Mutatjuk, milyen feltételeket kell teljesíteni ehhez.  Tovább »

Százmillió forinthoz közelít az az összeg, amelyet a Magyar Államkincstár június 30-ig kifizetett nyelvvizsgadíj-visszatérítésre - írja a Magyar...  Tovább »

Háromszázhatvanöt nyelvvizsgázónak már visszatérítette az állam a kifizetett vizsgadíjat, több mint tízmillió forintot fizettek ki nekik - írja a...  Tovább »

Vissza lehet-e igényelni a korábbi években szerzett nyelvvizsga díját? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyelvvizsgáztatok? Sikerült? Ezzel a formanyomtatvánnyal igényelhetitek vissza a nyelvvizsgátok árát.  Tovább »

Te mit válaszolnál, ha megkérdeznék, hogy mi a legfontosabb a vizsgára készülésben? Sok vizsgafeladat, minél több teljes vizsgafeladatsor megoldása?  Tovább »

Még mindig magas azoknak a végzős középiskolásoknak az aránya, akik nem rendelkeznek középfokú nyelvvizsgával.  Tovább »

Milyen nyelvekből tett nyelvvizsga díját kaphatjátok vissza? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X