Futás közben rosszul lett, majd hirtelen összeesett egy 14 éves diák az iglói Ing. O. Kožuch Alapiskolában.  Tovább »

Furcsa módját választották a magasabb oktatási színvonalért folytatott harcnak manilai egyetemisták: meztelenül, egy szál sapkában futottak a jó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Holland kutatók eredményei szerint a megfelelő időben sportolók lesöpörhetik a többieket - legalábbis hatékonyabban fel tudják idézni a korábban...  Tovább »

Az etióp származású Haile Gebreselassie a 10 kilóméteres futás legendáját az iskolába járás edzette meg.  Tovább »

hirdetés

Azt gondolnátok, hogy ez csak az időt veszi el vagy lefáraszt titeket, de a testmozgás bizonyítottan jó hatással van a tanulásra.  Tovább »

Lewis Kenttel, a University of Western Ontario 22 éves hallgatójával kötött szponzori szerződést a Brooks nevű, futócipőket gyártó cég.  Tovább »

Szüzességük védelmében eltiltották a lányokat a futástól egy melbourne-i muszlim iskolában.  Tovább »

A gólyatáborhoz és a vizsgaidőszakhoz legalább annyira hozzátartoznak a furcsábbnál furcsább egyetemi hagyományok, mint a bulik vagy a szigorlatok.  Tovább »

Egyedülálló, a tanulók fizikai képességeinek egységes mérésére szolgáló testnevelési felmérő rendszert (TFR) vezettek be Szolnok általános- és...  Tovább »

A Fülöp-szigeteki Egyetem Alfa Fi Omega diákszövetségének meztelen tagjai a hagyományos "áldozati futáson" vesznek részt Manila északi elővárosában...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X