Érettségi-felvételi Eduline

Felvételi 2020: ezeket kell figyelembe vennetek, ha visszavonnátok egy jelentkezési helyet

Elolvasom

Véget értek az idei érettségik, és mivel 2020-ban nem lesznek szóbeli vizsgák, az írásbelivel szerzett pontok lesznek a végleges pontszámok. Mivel a felvételi ügyintézése már javában zajlik, a pontok ismeretében azon is elgondolkozhattok, hogy a korábban leadott jelentkezéseteken változtattok-e. Mutatjuk a jelentkezési helyek törlésének szabályát.

Érettségi-felvételi Eduline

Az érettségi második hete, hat egyetem készül modellváltásra, nyitnak az óvodák, bölcsődék - a hét legfontosabb hírei egy helyen

Elolvasom

Hétfőn elindult az érettségi második hete, a helyettes államtitkár szerint az elmaradó szakmai gyakorlatokat pótolni kell, egyre több óvoda és bölcsőde nyitja meg kapuit, vita az iskolák kinyitása körül, ingyen elvégezhető informatikai tanfolyam. Mutatjuk a hét legfontosabb híreit.

Érettségi-felvételi Eduline

Három alapvető feltétel a sikeres felvételihez: idén ezeket kell még teljesítenetek

Elolvasom

Az érettségik hamarosan véget érnek - és néhány kivétellel - idén nem lesznek szóbeli vizsgák. Ha jelentkeztetek egyetemre, akkor újabb kötelező elemet pipálhattok ki a sikeres felvételhez elengedhetetlen feltételek listájából. Most összeszedtük, idén mik szerepelnek még ezen a listán, miket kell még teljesítenetek, hogy szeptembertől a felsőoktatásban tanulhassatok.

Érettségi-felvételi Eduline

Mit jelentenek a feldolgozási státuszok az E-felvételiben?

Elolvasom

A felsőoktatásba felvételizőknek a tavaszi jelentkezési időszak nagy részét a megfelelő dokumentumok az E-felvételi rendszerbe való feltöltése teszi ki. A doksik elfogadtatása egy hosszabb folyamat, pár napot legalább igénybe vesz, mire mindent ellenőrizni tud a rendszer. Ezeket a változásokat viszont végig nyomon tudjátok követni. Mutatjuk, mit jelentenek a különböző visszajelzések a státuszjelentésben.

Érettségi-felvételi Eduline

Több mint 84 ezer érettségiző, és közel 58 ezer felvételiző

Elolvasom

Hányan jelentkeztek a 2020-as tavaszi érettségire, és mennyien léptek vissza a koronavírus miatt? Mennyien vizsgáznak jövő héttől a különböző tantárgyakból? Mik voltak a legnépszerűbb alap- és mesterszakok a felvételin? Most összegyűjtöttük nektek az idei érettségivel és felsőoktatási felvételivel kapcsolatos legfontosabb számokat.

1
4 5 6 7 8
51