Közeledik a keresztféléves felvételi, decemberben pedig megjelenik a 2019-es felsőoktatási felvételi tájékoztató – a pontszámítás alapszabályai...  Tovább »

Mi alapján döntenek a középiskolák a diákok felvételi kérelméről? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyit ér az írásbeli és a szóbeli? Mit lehet beleszámolni a hozott pontokba és milyen tantárgyakat kell figyelembe venni? ?  Tovább »

Szigorítanak a felvételi szabályain 2020-tól: aki nem szerez legalább egy középfokú nyelvvizsgát és egy emelt szintű érettségin, nem juthat be...  Tovább »

hirdetés

Mi alapján számolják a felvételi pontokat a középiskolai felvételin? Itt a válasz.  Tovább »

Melyik szakokon lesz kötelező valamilyen emelt szintű érettségit tenni a 2019-es felvételin? Itt megnézhetitek a képzések pontos listáját.  Tovább »

Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin? Itt megnézhetitek a képzések teljes listáját.  Tovább »

Mit jelent, ha a ponthatárhúzás után a Felviben azt látjátok, hogy n.i.? Utánajártunk.  Tovább »

Hogyan fordulhat elő, hogy egy jelentkező két különböző képzésen két különböző pontszámot szerez? Utánajártunk.  Tovább »

Szeretnétek kiszámolni, hány pontot szereztetek tanulmányi és érettségi eredményeitekkel, nyelvvizsgával, versenyeredményekkel az idei felvételin?  Tovább »

Emelt szintű érettségivel szeretnétek előnyhöz jutni a felsőoktatási felvételin? Vigyázat: nem mindig jár többletpont a nehezebb vizsgáért.  Tovább »

Az idei felvételin is meg lehet duplázni az érettségi pontokat? Mutatjuk a 2018-as szabályokat.  Tovább »

Hány pontot érnek a 2018-as felvételin az érettségi eredmények? Kalkuláljatok velünk.  Tovább »

Ezekben a napokban valószínűleg minden felvételiző újra átszámolja a pontjait - de mennyit érnek a középiskolai jegyek?  Tovább »

Hamarosan véget érnek a szóbeli vizsgák, és mindenkinek meglesz az összes pontja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X