Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin? Itt megnézhetitek a képzések teljes listáját.  Tovább »

Mit jelent, ha a ponthatárhúzás után a Felviben azt látjátok, hogy n.i.? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hogyan fordulhat elő, hogy egy jelentkező két különböző képzésen két különböző pontszámot szerez? Utánajártunk.  Tovább »

Szeretnétek kiszámolni, hány pontot szereztetek tanulmányi és érettségi eredményeitekkel, nyelvvizsgával, versenyeredményekkel az idei felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Emelt szintű érettségivel szeretnétek előnyhöz jutni a felsőoktatási felvételin? Vigyázat: nem mindig jár többletpont a nehezebb vizsgáért.  Tovább »

Az idei felvételin is meg lehet duplázni az érettségi pontokat? Mutatjuk a 2018-as szabályokat.  Tovább »

Hány pontot érnek a 2018-as felvételin az érettségi eredmények? Kalkuláljatok velünk.  Tovább »

Ezekben a napokban valószínűleg minden felvételiző újra átszámolja a pontjait - de mennyit érnek a középiskolai jegyek?  Tovább »

Hamarosan véget érnek a szóbeli vizsgák, és mindenkinek meglesz az összes pontja.  Tovább »

Hány pont jár a 2018-as felvételin a felsőoktatási szakképzés elvégzéséért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Lassan megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák, de hány pontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin az érettségi eredmények?  Tovább »

Hány többletponttal számolhatnak azok a felvételizők, akik korábban már szereztek egy OKJ-s bizonyítványt?  Tovább »

Sokszor felteszitek a kérdést, hogy milyen esélyekkel indulnak a felvételin azok, akik közepes jegyeket szereztek a középiskolában.  Tovább »

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

Hiánypótlással töltitek fel a nyelvvizsgátokat vagy akár az OKJ-bizonyítványotokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X