Ma még megváltoztathatjátok a keresztféléves felvételin megjelölt szakok sorrendjét - a december 24-i...  Tovább »

Keddig kell jelentkezniük azoknak az általános iskolai tanulóknak, akik központi írásbeli vizsgát szeretnének tenni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A középiskolák közel fele nem tart idén felvételi vizsgát, és mintegy 490 intézmény írta elő, hogy a hozzájuk...  Tovább »

Meddig változtathatnak a szakok sorrendjén azok a diákok, akik jelentkeztek a keresztféléves felvételire? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Péntek éjfélkor lezárul az idei keresztféléves felvételi jelentkezési időszaka - ha eddig nem hitelesítettétek az...  Tovább »

Ma lehet utoljára jelentkezni a felsőoktatási intézmények keresztféléves eljárásaira.  Tovább »

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételire, ezért pénteken az Educatio...  Tovább »

Jár-e többletpont a nyelvvizsgáért, ha ugyanabból a nyelvből emelt szintű érettségit is tesztek? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

November 15-ig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire, péntek éjfélig a már meglévő dokumentumokat - az...  Tovább »

Számít-e, milyen szak kerül a jelentkezési lap első helyére? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

November 25-ig kell hitelesíteni az e-felvételi felületére feltöltött, keresztféléves jelentkezést - fontos, hogy ha...  Tovább »

November 15-ig lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételire - korábban összefoglaltuk, hogyan kalkulálhattok a pontokkal, ha alap-...  Tovább »

November 15-ig lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételire, ugyanez a határideje a dokumentumok - érettségi...  Tovább »

Meghirdették-e az összes alap- és osztatlan szakot a felsőoktatási intézmények a keresztféléves felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Közzétette az Oktatási Hivatal az október 15-én megjelent Felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítését...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X