A felsőoktatásban összességében is több nő tanul, mint férfi, és ez a jövőben sem lesz másként.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem egyik karára jelentkezett a legtöbb felvételiző az idén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, a legnépszerűbb alapszakok listájának élén ismét a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

hirdetés

Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe. Ez nagyjából ötezerrel kevesebb, mint ahányan tavaly jelentkeztek.  Tovább »

Idén felvételiztek? Nem szabad elfeledkeznetek arról, hogy egy természettudományos tantárgy eredménye is számít.  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre-főiskolára, ezért szeretnétek minél több pontot gyűjteni?  Tovább »

Milyen képzésekre juthattok be a 2017-es felvételin, ha az 500-ból 280-nál kevesebb pontot szereztek?  Tovább »

Idén felvételiztek, de a középiskolai jegyeitek gyengék? Mutatjuk, hogyan szerezhettek mégis elegendő pontot az egyetemi-főiskolai felvételin.  Tovább »

A legtöbb felvételiző még a másfél hónap múlva kezdődő érettségi vizsgák miatt izgul, de van, aki már most a pontjait számolgatja.  Tovább »

Idén felvételiztek? Érdemes mindent beleadni a tanulásba, jó év végi jegyekkel ugyanis sok pontot szerezhettek az egyetemi-főiskolai felvételin.  Tovább »

Milyenek lesznek a 2017-es központi ponthatárok a bölcsészképzéseken? Sokan kérdeztétek, itt a válasz.  Tovább »

hirdetés