Kiderültek a ponthatárok és sokan sms-t is kaptatok, de felmerülhet a kérdés, hogy a hivatalos értesítés mikor érkezik. Itt van a pontos dátum:  Tovább »

Mikor derül ki, bejutottak-e az egyetemre, főiskolára a pótfelvételizők? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A ponthatárok kihirdetése után elkezdődik a pótfelvételi eljárás is.  Tovább »

Ha kipihented az ünneplést, ideje elkezdeni készülni.  Tovább »

hirdetés

A Debreceni Egyetem (DE) megőrizte helyét a vezető hazai felsőoktatási intézmények között; a felvételizők döntése alapján országosan továbbra is a...  Tovább »

Az államilag finanszírozott orvos-, gyógyszerész- és fogorvosképzés területén a Semmelweis Egyetemre való bejutáshoz kellett a legtöbb pont.  Tovább »

Nagyon sok diák jelentkezett idén a pedagógusképzések valamelyikére, nem volt ez máshogy Nyíregyházán sem, ahol összesen 14,5%-al nőtt a felvett...  Tovább »

Az idén az általános felvételi eljárásban 105 868 fiatal közül 72 641-en nyertek felvételt, összességében a jelentkezők 68,8 százaléka bekerült...  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetemre (PTE) 4870 új hallgatót vettek fel - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a felsőoktatási intézmény, amely az utóbbi öt év...  Tovább »

Ti nem örömötökben sírtatok tegnap este, a 2017-es felvételi ponthatárok láttán? Nem sikerült bekerülni a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Jelentkezhetnek-e azok a diákok a pótfelvételire, akik tegnap este bejutottak egy képzésre, de nem szeretnétek oda beiratkozni?  Tovább »

Az eduline tudósítói szerda délután a Pont Ott Partin jártak, ahol a rossz idő ellenére több százan várták a 2017-es ponthatárokat.  Tovább »

Majdnem ötezer elsőéves kezdi meg tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen, a legmagasabb ponthatárokat az osztatlan tanári szakpárokon, a...  Tovább »

Ugyan az idén kevesebben - mintegy 105 ezren - jelentkeztek a felsőoktatásba mint tavaly, ám több új hallgatót vettek fel az intézmények; a pontos...  Tovább »

Mikor és hogyan lehet fellebbezni a felvételi döntés ellen?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X