Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe. Ez nagyjából ötezerrel kevesebb, mint ahányan tavaly jelentkeztek.  Tovább »

Idén felvételiztek? Nem szabad elfeledkeznetek arról, hogy egy természettudományos tantárgy eredménye is számít.  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre-főiskolára, ezért szeretnétek minél több pontot gyűjteni?  Tovább »

hirdetés

Milyen képzésekre juthattok be a 2017-es felvételin, ha az 500-ból 280-nál kevesebb pontot szereztek?  Tovább »

Idén felvételiztek, de a középiskolai jegyeitek gyengék? Mutatjuk, hogyan szerezhettek mégis elegendő pontot az egyetemi-főiskolai felvételin.  Tovább »

A legtöbb felvételiző még a másfél hónap múlva kezdődő érettségi vizsgák miatt izgul, de van, aki már most a pontjait számolgatja.  Tovább »

Idén felvételiztek? Érdemes mindent beleadni a tanulásba, jó év végi jegyekkel ugyanis sok pontot szerezhettek az egyetemi-főiskolai felvételin.  Tovább »

Milyenek lesznek a 2017-es központi ponthatárok a bölcsészképzéseken? Sokan kérdeztétek, itt a válasz.  Tovább »

Csütörtökön és pénteken módosíthatják a tanulók a középfokú felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján...  Tovább »

Idén felvételiztek, de nem tudjátok, mikortól ellenőrizhetitek az e-felvételibe feltöltött dokumentumokat és azok feldolgozottságát?  Tovább »

Hány ponttal lehet bekerülni a népszerű gazdasági szakokra 2017-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen határidőket kell fejben tartani márciusban?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X