Július 26-án kiderülnek a felvételi eredmények ,és mindenki vadul belekezd a tervezésbe.  Tovább »

Aki érettségi után nem kerül be egyetlen felsőoktatási intézmény nappalis képzésére sem, és munkát sem vállal, annak gondoskodnia kell a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kaphatnak-e pluszpontot a felvételi azok a végzős középiskolások, akiknek elváltak a szüleik? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A felvételi jelentkezési határideje után megszerzett, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat legkésőbb 2017.  Tovább »

hirdetés

Hogyan működik a felsőoktatási felvételin a pontduplázás? Kérelmezni kell, hogy a számotokra kedvezőbb módszer alapján számítsák ki a pontszámotokat?  Tovább »

Mikor hozzák nyilvánosságra a 2017-es felsőoktatási felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mire számítsatok az idei pontok tekintetében?  Tovább »

Milyen alap- és osztatlan szakokon húztak központi ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mindenképpen szeretnétek elkezdeni az egyetemet vagy főiskolát szeptemberben?  Tovább »

Már tudjátok, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin?  Tovább »

Bár a szóbeli vizsgákra még várni kell, nagyjából már sejtitek, milyen eredménnyel zárjátok az érettségit?  Tovább »

2017. május 31-én este tíz órától előreláthatólag másnap hajnali négyig karbantartást végzünk a Felvin - áll az oldalon.  Tovább »

Rengeteg komment érkezett egyik olvasónk véleménycikkéhez. Miről kell(ene) fókuszálnia a biológiaérettséginek?  Tovább »

"Valamiért úgy érzem, nem csak a mi hibánk, hogy jó pár sorstársammal együtt hosszú ideje küzdünk a felvételért" - írja egyik olvasónk, aki szerint...  Tovább »

A Gyakorikerdesek.hu oldalon tette fel egy felvételiző a kérdést, amely megosztotta az internet közönségét.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X