Az Emberi Erőforrások miniszterével tárgyalt pénteken a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája.  Tovább »

Elfogadta az Országgyűlés csütörtökön a hallgatói szerződésekről szóló szabályokat a felsőoktatási törvény...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem a hallgatói szerződésekről szóló intézkedés az egyetlen, amely kidolgozatlan és átgondolatlan, a kormány...  Tovább »

A korábban tervezett 12 helyett 13 felsőoktatási pólus alakíthatnának ki, és összesen 8 egyetem kaphatna kiemelt vagy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemcsak a bírák, hanem a rektorok is elbúcsúzhatnak posztjuktól 65 éves korukban – erre Kis Norbert helyettes államtitkár emlékeztette az állami...  Tovább »

Átalakul a felsőoktatás finanszírozási rendszere, az oktatási államtitkárság tervei szerint a normatív alapú...  Tovább »

Egyetlen európai uniós országban sem használnak olyan hallgatói szerződést, mint amilyet a magyar felvételizőknek kell aláírniuk szeptembertől.  Tovább »

Újabb demonstrációt szervezett szerda délutánra a Hallgatói Hálózat egyik csoportja – a Lágymányosi Érdekképviseleti Közösség (LÉK) Első Szabad...  Tovább »

A „brüsszeli diktátumokkal” szembeni ellenállás alapja az, hogy az oktatás nemzeti ügy, az Európai Uniónak nincs az...  Tovább »

Hr-tanácsokkal bombázza Hoffmann Rózsát a HÖOK – a hallgatók szerint az oktatási államtitkárságon is jobban menne a...  Tovább »

Három nap alatt százötven egyetemi tanár és kutató csatlakozott az Oktatói Hálózathoz, amely az új felsőoktatási...  Tovább »

Eljárás és vizsgálat egyelőre nincsen, az Európai Bizottság azonban ismerkedik a felsőoktatási törvénnyel.  Tovább »

Négyoldalas dokumentumban foglalta össze a decemberben elfogadott új felsőoktatási törvény és az elmúlt két hónap...  Tovább »

Február 15-én tüntet a Hallgatói Hálózat az ELTE, a BME és a Corvinus előtt az új felsőoktatási törvény és a 2012-es felvételi keretszámok ellen -...  Tovább »

„Nincsen semmilyen raportra hívás, ez nem jóindulatú beállítása a történteknek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X