Szeretnétek egyetemen vagy főiskolán tanulni, de nem úgy sikerült az érettségi, ahogyan szerettétek volna, ezért nem éritek el a minimumponthatárt?  Tovább »

Pár év kihagyás után, munka mellett szeretnétek folytatni a tanulást?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány pontot ér a felvételin a felsőoktatási szakképzésen szerzett végzettség? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A többeltpontok kiszámolása a felvételik egyik legfontosabb része, ezért most megnéztük, hogy például a felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevél...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hányan várják az idei felvételi ponthatárokat?  Tovább »

Minden évben megvannak a top szakok és képzések, a jelentkezők száma pedig nagyban befolyásolja a ponthatárokat is.  Tovább »

A gazdasági szakok dominálják a felsőoktatási szakképzést a jelentkezők számából ítélve.  Tovább »

Milyen képzésekre juthattok be a 2017-es felvételin, ha az 500-ból 280-nál kevesebb pontot szereztek?  Tovább »

A következő tanévben - az országban egyedüliként - műszaki felsőoktatási szakképzést indít az Óbudai Egyetem, a Rejtő Sándor könnyűipari és...  Tovább »

Hogyan számolhatjátok ki összpontszámotokat, ha kétéves felsőoktatási szakképzésre jelentkeztek?  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontjaitokkal, ha felsőoktatási szakképzésen tanulnátok tovább? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

Hány pont jár az idei keresztféléves felvételin és a 2017-es általános felvételin a felsőoktatási szakképzésen szerzett oklevélért?  Tovább »

Alap- vagy osztatlan szakra, esetleg felsőoktatási szakképzésre szeretnétek járni szeptembertől?  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontjaitokkal, ha felsőoktatási szakképzésre jelentkeztek?  Tovább »

A felsőoktatási szakképzés szakmát ad és "belépőt" jelent a felsőoktatásba. Itt van minden, amit tudnod kell róla.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X