Hogyan számolják ki az e-felvételin megjelenő összpontszámot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több ezren jelölték meg a jelentkezési lapon a legnépszerűbb felsőoktatási szakképzéseket.  Tovább »

Jóval többen jelentkeztek az idén felsőoktatási szakképzésre, mint egy évvel korábban - összesen 11 020-an jelöltek meg kétéves képzést.  Tovább »

Valamivel nagyobb lesz a verseny a felsőoktatási szakképzések ösztöndíjas férőhelyeiért, mint tavaly: az idén 11 ezren jelentkeztek kétéves...  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

Milyenek lesznek az idei ponthatárok a felsőoktatási szakképzéseken? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Összesen 11 020-an jelentkeztek az idén szeptemberben induló felsőoktatási szakképzésekre, első helyen 4971-en...  Tovább »

Hogyan kalkulálhatnak a pontokkal azok a diplomás felvételizők, akik felsőoktatási szakképzésre jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan számolhatjátok ki felvételi összpontszámotokat, ha felsőoktatási szakképzésekre jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kapnak-e többletpontot az OKJ-s szakképesítésért azok a diákok, akik felsőoktatási szakképzésre jelentkeznek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem aratott nagy sikert a 2013-as felvételin a felsőoktatási szakképzés, az erőforrás-minisztérium mégis egy egész intézménytípust építene az új...  Tovább »

Egy szakhoz 500 pont, több felsőoktatási szakképzéshez pedig 350 feletti pontszám kellett a 2013-as pótfelvételin.  Tovább »

Turizmus-vendéglátás, kereskedelem és marketing, gazdálkodás és menedzsment, pénzügy és számvitel, kommunikáció és média – ezek voltak a...  Tovább »

Augusztus 12-ig jelentkezhettek a 2013-as pótfelvételire: az alap-, osztatlan és mesterszakok mellett a kétéves felsőoktatási szakképzések közül is...  Tovább »

Augusztus 12-ig jelentkezhettek a pótfelvételire, már elérhető a meghirdetett szakok listája.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2013-as felvételi ponthatárait: mely felsőoktatási szakképzésekre volt a legnehezebb bekerülni?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X