Milyenek lesznek az idei ponthatárok a felsőoktatási szakképzéseken? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Összesen 11 020-an jelentkeztek az idén szeptemberben induló felsőoktatási szakképzésekre, első helyen 4971-en...  Tovább »

Hogyan kalkulálhatnak a pontokkal azok a diplomás felvételizők, akik felsőoktatási szakképzésre jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan számolhatjátok ki felvételi összpontszámotokat, ha felsőoktatási szakképzésekre jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kapnak-e többletpontot az OKJ-s szakképesítésért azok a diákok, akik felsőoktatási szakképzésre jelentkeznek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem aratott nagy sikert a 2013-as felvételin a felsőoktatási szakképzés, az erőforrás-minisztérium mégis egy egész intézménytípust építene az új...  Tovább »

Egy szakhoz 500 pont, több felsőoktatási szakképzéshez pedig 350 feletti pontszám kellett a 2013-as pótfelvételin.  Tovább »

Turizmus-vendéglátás, kereskedelem és marketing, gazdálkodás és menedzsment, pénzügy és számvitel, kommunikáció és média – ezek voltak a...  Tovább »

Augusztus 12-ig jelentkezhettek a 2013-as pótfelvételire: az alap-, osztatlan és mesterszakok mellett a kétéves felsőoktatási szakképzések közül is...  Tovább »

Augusztus 12-ig jelentkezhettek a pótfelvételire, már elérhető a meghirdetett szakok listája.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2013-as felvételi ponthatárait: mely felsőoktatási szakképzésekre volt a legnehezebb bekerülni?  Tovább »

Ma este hozzák nyilvánosságra a 2013-as felvételi ponthatárokat: milyen szakokon lesz elég a 240 pont?  Tovább »

2013 szeptemberétől a felsőfokú szakképzést a felsőoktatási szakképzés váltja fel: az új, kétéves képzéseket csak egyetemek és főiskolák indíthatják...  Tovább »

2013 szeptemberében már csak egyetemek és főiskolák indíthatnak felsőoktatási szakképzéseket, és a szakok neve is megváltozott: megnéztük, milyenek...  Tovább »

Turizmus-vendéglátás, kereskedelem és marketing, gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel, kommunikáció és média - ezekre a felsőoktatási...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X