Hányan várják az idei felvételi ponthatárokat?  Tovább »

Minden évben megvannak a top szakok és képzések, a jelentkezők száma pedig nagyban befolyásolja a ponthatárokat is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A gazdasági szakok dominálják a felsőoktatási szakképzést a jelentkezők számából ítélve.  Tovább »

Milyen képzésekre juthattok be a 2017-es felvételin, ha az 500-ból 280-nál kevesebb pontot szereztek?  Tovább »

hirdetés

A következő tanévben - az országban egyedüliként - műszaki felsőoktatási szakképzést indít az Óbudai Egyetem, a Rejtő Sándor könnyűipari és...  Tovább »

Hogyan számolhatjátok ki összpontszámotokat, ha kétéves felsőoktatási szakképzésre jelentkeztek?  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontjaitokkal, ha felsőoktatási szakképzésen tanulnátok tovább? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

Hány pont jár az idei keresztféléves felvételin és a 2017-es általános felvételin a felsőoktatási szakképzésen szerzett oklevélért?  Tovább »

Alap- vagy osztatlan szakra, esetleg felsőoktatási szakképzésre szeretnétek járni szeptembertől?  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontjaitokkal, ha felsőoktatási szakképzésre jelentkeztek?  Tovább »

A felsőoktatási szakképzés szakmát ad és "belépőt" jelent a felsőoktatásba. Itt van minden, amit tudnod kell róla.  Tovább »

Hány államilag támogatott félévetek marad, ha már szereztetek egy OKJ-s szakképesítést? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ha azért nem kerültetek be a "rendes" felvételin egyetemre vagy főiskolára, mert nem értétek el a 280 pontos minimumponthatárt, akkor számotokra...  Tovább »

Két szakon két pontszámot láttok az e-felvételiben? Akkor sincs gond, mutatjuk, hogy miért.  Tovább »

Hány ponttal kerülhettek be a legnépszerűbb felsőoktatási szakképzések állami ösztöndíjas képzéseire? Melyik főiskolán a legmagasabbak a pontok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X